Afstandsmeter Golf – Rangefinder – Golf Accessoires

240,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Heb je moeite met het inschatten van de hole? Met de Golf Rangefinder is alles wat je nodig hebt om te zoeken naar het beste gebied waar je de nauwkeurige afstand kunt vinden die je moet weten.
Technologie om de functies van hellingaanpassing, scannen en trillen te realiseren. De maximale meetafstand is 660 Yd, het meetresultaat kan snel worden weergegeven in 0,3 seconden en de meetnauwkeurigheid is ± 0,5 m.
De PF210 maakt gebruik van de Pulse Vibration technologie. In de scanmodus, wanneer de golfer zich fixeert op de pin, zal het apparaat kort trillen en de gemeten afstand weergeven. Het hele proces duurt slechts 0,3 seconden.
Gemakkelijk wisselen van rampmodus. De MILESEEY golfafstandsmeter heeft een ballistisch ondersteunde meting. Automatische referentie naar hellend terrein/aflopend om de werkelijke afstand tot het doel te bepalen. Je kunt van modus veranderen met een moduletoets en vrij schakelen tussen de integrator-modus.
Hoogwaardige materialen en lenzen: Omwikkeld met zacht antisliprubber voor een comfortabelere gebruikerservaring. Volledig multi-coated optische lens met 90% hoge transmissie zorgt voor helder en scherp zicht. De brandpuntsafstand is instelbaar en de dioptrie van het oculair is ±5D.