Afstandsmeter Golf – Rangefinder – Golf Accessoires

340,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Heb je moeite met het inschatten van de hole? Met deze Golf Rangefinder is alles wat je nodig hebt om te zoeken naar het beste gebied waar je de nauwkeurige afstand kunt vinden die je moet weten.
【Producteigenschappen】Het nieuw uitgebrachte golfmeetinstrument van 2022 is uitgerust met een hoogwaardige 6x vergrotingslens en een 7° brede kijkhoek voor een breder observatieveld. De maximale meetafstand is tot 600 meter, het meetresultaat kan snel worden weergegeven in 0,25 seconden en de meetnauwkeurigheid is ± 0,5 meter.
Multifunctioneel: De wachtmodus aan en uit is eenvoudig en kan tijdens wedstrijden worden gebruikt. Het heeft ook een vlagvergrendelingsfunctie en een trilfunctie, en trilt om je te laten weten dat het doel vergrendeld is zodat je niet per ongeluk de achterplaat van het doel (bomen of gras) meet tijdens het gebruik.
【Oplaadbaar via USB】 Je hoeft de batterij niet te vervangen, de ingebouwde 1000mAh/3,7V lithiumbatterij kan 20.000 keer meten als hij volledig is opgeladen. 16 seconden inactiviteit, automatische uitschakeling. Kan worden gebruikt in gelegenheden waar metingen nodig zijn, zoals trainingskampen, rechtbanken, wandelen, jagen, sportwedstrijden, bergbeklimmen, civiele techniek en bouw, vissen, landbouw, enz.