Afstandsmeter Golf – Rangefinder – Wit

340,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Heb je moeite met het inschatten van de hole? Met de Golf Rangefinder is alles wat je nodig hebt om te zoeken naar het beste gebied waar je de nauwkeurige afstand kunt vinden die je moet weten.
De voordeligste afstandsmeter die je op de markt kunt vinden om je te voorzien van alles wat je nodig hebt voor golf, jacht, boogschieten en andere professionele toepassingen met betrouwbare productkwaliteit en after-sales service.
Geïntegreerd met de nieuwste functies zoals continu aflezen, ARC (angular range compensation), pinseeking en flagpole-lock vibratie (trillen wanneer de tak geblokkeerd is) en snelheidsmeting.
Biedt zeer nauwkeurige afstandsmeting. Meetbereik van 5 tot 650 m, met /- 1 yard hoge precisie en 6-voudige vergroting. De mastvergrendelingsfunctie ondersteunt een afstand tot 150 meter. Onze afstandsmeter voldoet aan de behoeften van de meeste gebruikers.
De volledig meerlaagse optische lens vermindert effectief gereflecteerd licht en verhoogt de lichttransmissie, waardoor je een helderder en duidelijker beeld krijgt. De dioptrieën zijn instelbaar voor een nauwkeurige scherpstelling op het scherm.