Afstandsmeter Golf – Rangefinder – Zwart

265,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

De Golf Rangefinder is alles wat je nodig hebt om het beste gebied te zoeken waar je de nauwkeurige afstand kunt vinden die je moet weten.
Klasse 1, 905nm lasertype, meetbereik van 5 tot 1000 meter, snelle meting met nauwkeurigheid ±1m, digitaal LCD-scherm, 6-voudige vergroting met pinsensor en vibratie- & hellingtechnologie. Door nieuwe technische verbeteringen is deze versie stabieler bij het meten van 1000 meter.
Keuze uit 3 modi: normale scanmodus, golfmodus en snelheidsmodus. Als je de aan/uit-knop ingedrukt houdt, veranderen de gegevens op het LCD-scherm wanneer je beweegt. De golfmodus toont ons de ingestelde afstand in hoek en helling, de werkelijke afstand tussen golfer en vlag, de snelheidsmodus, druk op de knop “M” om de meetmodus te wijzigen. Geschikt voor jagen, boogschieten, wandelen, vissen.
Lichtgewicht Ontwerp & Batterij USB – Het opladen van onze jacht afstandsmeter met heldere optiek, afmetingen 106 x 72 x 40mm en gewicht 185g, perfect om mee te nemen tijdens de jacht of golfen, robuuste behuizing, In tegenstelling tot anderen met externe 3,7V 900mah oplaadbare lithium batterij, dit een gebruik Ingebouwde batterij voor het apparaat.
Jachtafstandsmeter – Ontworpen voor de jacht en kan zowel afstand als snelheid meten. Het levert de afstandsgegevens die nodig zijn om nauwkeurig te schieten en voorkomt dat je doelwit wordt afgeschrikt. Stofdicht, vochtbestendig. Brengt je een geweldige jachtervaring.