Autura Rangefinder – Golf Afstandsmeter – Golf Accessoires – Inclusief hoes – 600m

98,90

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Heb je gemerkt dat je golfbal nog steeds op een relatief lange afstand van de hole eindigt ondanks urenlang oefenen? De Golf Afstandsmeter geeft je de afstand van de vlag, de helling van de baan, en zelfs de snelheid. Deze informatie zal u helpen de juiste en rationele aanpassingen in uw bewegingen maken.
Plus- en minpunten
+ HD lenzen
+ Lange levensduur van de batterij
– Basis Weergave
Waarom de Golf Afstandsmeter een bestseller is?
✔Nauwkeurige meting – U kunt er zeker van zijn dat de sensoren in dit product de meters met de grootste nauwkeurigheid meten. Als gevolg daarvan kunt u ook de juiste en rationele aanpassingen in uw bewegingen maken.
✔Onmiddellijke berekening – Wanneer u dit product inschakelt, scant het automatisch de omgeving en spoort het de te volgen zaken op, zodat u de exacte informatie of gegevens krijgt.
✔ Compact formaat- Omdat golfen vereist dat u zich vaak van de ene plaats naar de andere beweegt, is dit product beslist compact en licht, zodat u het zonder enig probleem overal in uw zak kunt meenemen.
✔ Ultravergroting – U kunt tot zes keer inzoomen met de HD-lenzen. Hierdoor krijgt u meer duidelijkheid en details over het doelgebied.
✔Praktisch gebruik – Naast recreatief en competitief golfen zou dit ook super nuttig zijn bij andere toepassingen zoals racen, bosbouwtechniek, geologisch onderzoek en elektriciteitsmeting.
Verbeter uw golfspel met data-gestuurde aanpassingen!
Als u nog bezig bent met het leren van golf of met het verbeteren van uw golfvaardigheden, dan is dit product meer dan perfect voor u. Het zal u in staat stellen te trainen om afstanden en andere metingen in te schatten, zodat u veel beter kunt spelen.
Specificaties van het product
Afmetingen van het item: 11 x 6,5 x 3,8mm
Kleur: Blauw
Bereik: 600m
Bevat: Laserafstandsmeter, Hoes