Garmin Approach Z80 Laser Rangefinder
Garmin Approach Z80 Laser Rangefinder
692,45 Meer informatie

Garmin Approach Z80 Laser Rangefinder

692,45

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Beschrijving

De Garmin Z80 laserafstandmeter met GPS is een heel nauwkeurige laserafstandmeter. Dit toestel geeft u ook een nieuw perspectief op meer dan 41.000 banen wereldwijd. Vorige model dus afgeprijsd! De Garmin Z80 laserafstandmeter met GPS is één van de meest nauwkeurige laserafstandmeter die verkrijgbaar is. Het toestel geeft u ook een nieuw perspectief op meer dan 41.000 banen wereldwijd. Als u door de zoeker kijkt, ziet u de afstandsweergave, aangevuld met een full-color 2D CourseView overlay voor de hole die u op dat moment speelt, met afstanden tot hindernissen en het begin en einde van de green.
Wanneer u vervolgens de lasterafstandsmeter activeert, krijgt u de exacte afstanden tot op minder dan 25 cm (10 inch) nauwkeurig van de doelen waarop u richt. De Z80 bepaalt automatisch welke hole u op dat moment speelt en geeft u de juiste baanlay-out en par-informatie.
De vlag vastzetten Dankzij beeldstabilisatie kunt de vlag gemakkelijker vinden in uw vizier en de afstand meten. De slimme vlagzoeker zet automatisch de vlag van elke hole vast. Nadat de vlag is vastgezet, voegt de zoeker een gedetailleerde 2D weergave van de greenlay-out toe, plus afstanden tot het begin en einde van de green. Het beeld in de zoeker toont de hole 6 keer vergroot voor een duidelijke, heldere weergave, aangevuld met kaartoverlays die de lay-out van de hole laten zien.
Hulp bij Shots Bergop en bergaf De functie PlaysLike afstand past afstanden voor shots bergop en bergaf aan op basis van het hoogteverschil tussen de plek waar u staat en de gemarkeerde locatie op de kaart. Hierdoor kunt u veel gemakkelijker bepalen welke club u voor shots bergop en bergaf gaat gebruiken. En als u een toernooi speelt, kunt u PlaysLike afstand in- of uitschakelen. Er is zelfs een PinPointer functie die u de richting op de green toont bij blind shots.
Overzicht van de situatie Wanneer u de afstand tot een object meet, tekent de functie Laserafstandsboog een boog op de 2D baankaart op de afstand die de laser meet, zodat u een goed overzicht van de situatie hebt op die afstand.
SpecificatiesAfmetingen: 122,9 x 80,0 x 42,1 mm (b x h x d)
Gewicht: 226 g
Batterijtype: oplaadbare lithium-ionbatterij; Niet-vervangbaar
Batterijlevensduur: Maximaal 15 uur
Classificatie waterbestendigheid: IPX7
Aansluiting: USB
Full-color OLED-display
Dioptrie-aanpassing (+/- 4)
Toernooimodus (schakelt niet-toegestane functies uit)
LaserafstandsmeterLaserafstand tot vlag: 320 meter/350 yards
Lasernauwkeurigheid: +/- 25 cm (10 inch)
Vergroting: 6x
Vlagzoeker met visuele bevestiging dat de laster is vastgezet op de vlag
Beeldstabilisatie
Laserafstandsboog (weergegeven op kaart)
PlaysLike afstand (hellingcorrectie)
GPS en kaarten
Meer dan 41.000 vooraf geladen baankaarten
2D baankaarten weergegeven in zoeker
Green View (automatisch wanneer laser de vlag ziet)
Afstanden tot hindernissen en lay-ups
Afstanden tot begin, midden en eind van de green
Drive-afstandsboog
Gratis baanupdates
Automatische holetransitie
Par-informatie voor elke hole
Autozoom
PinPointer (voor voorbereiden van blind shots)