Golf Afstandsmeter – Golf Laser Rangefinder – 1000M – Golftrainingsmateriaal – Golf Accessoires

139,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Op zoek naar een betrouwbare en nauwkeurige oplossing om je golfspel te verbeteren? Ontdek onze geavanceerde golfbal afstandmeter – de perfecte metgezel voor elke golfliefhebber!
Wat maakt onze golfbal afstandmeter zo speciaal?
Ruim meetbereik: Met een indrukwekkend meetbereik van 5-1000 meter kun je met gemak de afstand tot de hole meten, waardoor je jouw slagen kunt finetunen voor een betere precisie.
Meerdere maateenheden: Onze afstandmeter ondersteunt zowel yard (YD) als meter (M) maateenheden, waardoor het geschikt is voor golfers over de hele wereld.
Geavanceerde functies: Met een gezichtsveld van 6,5 °, 6x vergroting en een snelle meettijd van 0,3S-1,5S, biedt onze afstandmeter nauwkeurige metingen in slechts een fractie van een seconde.
Veelzijdige modi: Of je nu de lijnafstand, horizonafstand, verticale afstand, hoogteverschil of de speciale golfmodus wilt meten, onze afstandmeter heeft de juiste modus voor elke situatie op de golfbaan.
Handige functies: Met een ingebouwde hellingscompensatiefunctie en flagpole-vergrendelingsfunctie, helpt onze afstandmeter je om snel en eenvoudig de beste clubkeuze te maken voor elke slag.
Of je nu een beginner bent die zijn spel wil verbeteren of een ervaren golfer die zijn precisie wil verfijnen, onze golfbal afstandmeter is de perfecte tool om je te helpen je golfspel naar een hoger niveau te tillen.
Kies voor precisie, betrouwbaarheid en gemak met onze golfbal afstandmeter. Bestel vandaag nog en begin met het verbeteren van je golfprestaties!