LaserTool PF4-600 Laser Afstandsmeter - Golf Rangefinder - Laser Snelheidsmeter - Point to point meter - Golf verrekijker
LaserTool PF4-600 Laser Afstandsmeter – Golf Rangefinder – Laser Snelheidsmeter – Point to point meter – Golf verrekijker
149,99 Meer informatie

LaserTool PF4-600 Laser Afstandsmeter – Golf Rangefinder – Laser Snelheidsmeter – Point to point meter – Golf verrekijker

149,99

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Beschrijving

Multifunctionele laser meter
– Verlaag je score / handicap op de
golfbaan door de exacte afstand
naar de vlag te weten.
– Verlaag je rondetijd op het circuit
oor de juiste snelheid te meten.
– Maar ook als u makkelijk afstanden
(ook tussen 2 punten) of hoogtes wil
meten, is deze laser meter bij
uitstek geschikt.
Waarom de PF4-600M
Waar andere merken slechts voor één of twee functies geschikt zijn, is de PF4-600M multifunctioneel en kan voor vele toepassingen worden gebruikt. Deze laser meter is geschikt voor op de golfbaan als Golf Range Finder. Meet de afstand naar de vlag of een ander object in de baan. Door de ingebouwde 3D technologie kun je zelfs op banen met hoogte verschillen de juiste afstand, de hellingshoek en de ballistische afstand weer. Deze functie is uit te schakelen bij officiële wedstrijd waar dit (nog) niet is toegestaan. In de racerij of andere snelheidssport, meet snelheden tot 300 km/u. Maar ook als je een afstand tussen twee punten wilt meten (point-to-point) zoals de breedte van een gebouw, de hoogte van een mast. Daarnaast kun je hem gebruiken bij buiten activiteiten zoals hiking.
Gefabriceerd door een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van laser meten.
————————————————–
Verlaag je score / handicap met de Golf Range Meter!
Op de golfbaan is iedere slag er één. Als je met deze meter de baan in gaat, zie je direct wat de exacte afstand naar het doel is. Zelfs al weet je welke pin positie wordt toegepast, dan nog kan dat vele meters verschillen. Dit scheelt zo maar één keer extra putten.
Met hellingcompensatie:
Ligt het doel op een hoger vlak, is de ballistische afstand verder dan het doel.De PF4-600M geeft de hoek naar het doel weer maar ook de ballistische afstand.
Zonder hellingcompensatie:
Tijdens officiële wedstrijden is hoekmeting (nog) niet toegestaan. Deze functie is uit te schakelen. De hoek naar het doel en de ballistische afstand worden dan niet weergegeven in het display.
——————————————————
Direct de juiste maat weten voorkomt verkeerde beslissingen en bespaart tijd!
Hoe breed is een gebouw? Hoe hoog is die toren? Vanaf een afstand is het moeilijk de lengte of hoogte te schatten. Zeker als je ook nog eens onder een hoek moet kijken. Meten is weten. Met de PF4-600M zie je razendsnel de juiste waarde.
——————————————————
Snelheid meten op het circuit?
Verlaag je rondetijd! Meet de exacte snelheid op de baan en pas je strategie aan. Onmisbaar voor iedere coach.
——————————————————
Meet de afstand tot het doel!
Als je weet hoe ver iets is, kan je vooraf je strategie bepalen. Hoe veel moet je nog klimmen? Of hoe ver ben ik nog van mijn doel af.
——————————————————
Goed gereedschap hoeft niet veel te kosten!