Golftrends Afstandsmeter Golf – Laser Rangefinder Golfpro – 600M – Golftrainingsmateriaal – Golf Accessoires

119,99

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Heb jij moeite met het inschatten van de afstand naar de hole? Weet je niet precies welk club je moet gebruiken, omdat de afstand niet bekend is? Met deze Golf Afstandsmeter word je hier op alle vlakken mee geholpen. De precieze afstand tot aan de vlag wordt met één druk op de knop gemeten!
Met de Rangefinder van Golftrends meet je precies de afstand naar de hole, bunker of een sloot. De Rangefinder heeft een bereik van 600 meter, zo kun je op elke hole de afstand meten. Met één druk op de knop zie je de afstand van het punt dat je wil meten op je display. De Rangefinder stop je makkelijk in je broekzak door het compacte formaat en het minimale gewicht.
Voordelen:
Snel in gebruik: Met één druk op de knop de gewenste afstand, zodat je geen andere golfers in de baan ophoudt.
Nauwkeurig: De afstandsmeter is nauwkeurig tot wel 600 meter.
Vlagmodus: De rangefinder beschikt over een speciale vlagmodus, waardoor jij nog gemakkelijker de afstand naar de vlag kan meten. Bij het activeren van de vlagmodus is het gemakkelijker voor de afstandsmeter om de afstand naar de vlag te meten.
Clubkeuze: Naarmate de afstandsmeter vaker gebruikt is, weet jij als golfer beter wat jouw afstanden zijn en welke club je moet gebruiken voor elk schot.
Spatwaterdicht: Gebruik de Rangefinder gerust in de regen, de behulzing is spatwaterdicht.
Productspecificaties:
600 Meter Bereik
Dieptemeter
Laser
Spatwaterdicht
Verschillende modus
Kwaliteit en Garantie
Wij leggen grote nadruk op de kwaliteit van onze producten en streven naar volledige garantie op zowel de kwaliteit en de klanttevredenheid. Mocht u enige problemen ervaren of opmerkingen hebben over onze afstandsmeter, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via bol.com. Ons toegewijde team doet haar uiterste best om klanten tevreden te stellen en te assisteren bij eventuele vragen of opmerkingen.