PrettyGoods® - Rangefinder - Golf Afstandsmeter 600 M - Golfset Accessoires - Golfballen - Inclusief Luxe Opbergtas
PrettyGoods® – Rangefinder – Golf Afstandsmeter 600 M – Golfset Accessoires – Golfballen – Inclusief Luxe Opbergtas

PrettyGoods® – Rangefinder – Golf Afstandsmeter 600 M – Golfset Accessoires – Golfballen – Inclusief Luxe Opbergtas

129,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Met deze profesionele rangefinder bepaal je de afstand snel en nauwkeurig in meters of in yard. Ideaal om de afstand tot de vlag te acherhalen, om over een bunker te raken of de bal voor een dogleg te plaatsen. De afstandsmeter is een ideaal hulpmiddel om steeds de juiste club te kiezen en maakt het golfen nog leuker, maar ook net wat makkelijker! De afstandsmeter wordt geleverd met een luxe opbergtas. Een prachtige toevoeging voor iedere golfset.
MAAK SNELLER VORDERINGEN Deze Rangefinder is je ideale metgezel bij het leren golfen. Afstanden oefenen met behulp van een afstandsmeter is de beste manier om werkelijk te bepalen hoe ver je met elke club slaat en zo je clubs te ijken.
Hierdoor kun je nagaan hoe efficiënt je swingbeweging is en kun je ook voor elke afstand precies de juiste club kiezen.
Heb je ook moeite om de afstanden in te schatten naar hindernissen of de vlag? Dan is deze rangefinder de ideale oplossing voor jou! De rangefinder heeft maar liefst een bereik tot 600 meter. Je richt de rangefinder op de vlag (of elk ander object) en binnen een aantal seconden weet je de afstand. Tevens zie je met deze rangefinder ook het aantal graden downhill/ uphill doordat er een slope mode ingebouwd is.
Bereik tot 600 meter
Pin de vlag
Golf slope mode
Zeer snelle reactietijd
HD Lens
Inclusief Opbergtas
Exclusief batterij (CR 2
100% Geld terug garantie We staan achter de duurzaamheid van onze goederen en bieden altijd een passende garantie voor je bestelling.
Ervaar het gemak van de rangefinder zelf en probeer hem uit bij je volgende dag op de golfbaan!