Beschrijving

Laser afstandsmeter – optisch – 600 m De afstandsmeter van Uniprodo is een praktisch apparaat dat met het oog op het observeren en het meten van afstand ontworpen is. Het UNI_RANGEFINDER_0 is zeer nauwkeurig en precies. Het product is uitermate geschikt voor kwekerijen, golfbanen en sportvelden net als voor de bosbouw, jagen en overlevingstochten.
Product hoogtepuntenLasermetingen van tot 600 m – breed meetbereik
7 x vergroting in een lens van 7 x 25 mm – grote nauwkeurigheid
Compacte vorm – draagt tot de mobiliteit veel bij
Makkelijk te gebruiken en snel – optimaal werkcomfort
Automatische uitschakeling na 8 seconden – energie wordt bespaard
UNI_RANGEFINDER_01 laser afstandsmeter – beschrijving De lasermetingen zijn zeer nauwkeurig. U kunt afstand tot 600 m meten en de foutmarge bedraagt slechts ±1 m ±0,2%. Daarnaast beschikt het apparaat over een lens van 7 x 25 mm Dankzij de 7x vergroting worden de metingen nog nauwkeuriger en de gemeten objecten kunnen worden geobserveerd.
De compacte en lichte vorm draagt tot de mobiliteit van het apparaat veel bij. Hierdoor is de afstandsmeter zeer makkelijk te bewaren en altijd bij zich te hebben wat een zeker voordeel is.
Dankzij de automatische uitschakeling na 8 seconden is het apparaat meer economisch en bespaart energie. De batterij kan makkelijk worden vervangen wat tot het levens- en bedrijfsduur van het product bijdraagt.
Van een duidelijk LCD-beeldscherm kunt u snel en makkelijk de meetresultaten die door de optische onderdelen worden opgeleverd aflezen. Het beeldscherm en de behuizing zijn in kwalitatieve en bestendige kunststoffen uitgevoerd.