VGD 600 Afstandsmeter: Nauwkeurige Prestaties voor een Optimaal Golfspel
De VGD 600 METER golfafstandsmeter is ontworpen om jouw golfervaring te verbeteren met geavanceerde functionaliteiten en precisie in elk schot. Deze afstandsmeter is het ideale hulpmiddel voor elke golfer die streeft naar consistente en doelgerichte slagen.
Kenmerken:
Afstandsmeetmodus: Met één druk op de knop krijg je direct nauwkeurige afstandsinformatie, waardoor je jouw schoten met vertrouwen kunt plannen.
Scanmeetmodus: Scan het terrein en ontvang real-time metingen, ideaal voor het inschatten van veranderende omstandigheden tijdens je spel.
Snelheidsmeting: Bepaal de snelheid van bewegende objecten, waardoor je niet alleen de afstand, maar ook de dynamiek van je spel beter begrijpt.
Mistmodus: Verbeter de zichtbaarheid in mistige omstandigheden, zodat je altijd de juiste informatie hebt, ongeacht het weer.
Hoogtemeting: Meet nauwkeurig hoogteverschillen op de baan, waardoor je strategischer kunt spelen en de beste clubkeuzes kunt maken.
Angle-meting: Meet hoeken van -60 tot 60 graden, waardoor je het terrein beter kunt begrijpen en je slagen kunt optimaliseren.
Met VGD 600 METER golfafstandsmeter ben je verzekerd van betrouwbare prestaties, zodat je je kunt concentreren op het perfectioneren van je spel. Ontdek precisie in elke meting en bereid je voor op een golfervaring op het hoogste niveau.