Vanaf nu heb je altijd een microscoop waarmee je elk soort object perfect kunt inspecteren. Zo kom jij pas echt te weten wat zich nu afspeelt op het object. Niet alleen leuk maar ook leerzaam dus!
Plus- en minpunten
+ Ultieme Scherpte
+ Unieke Diepte
+ Stevigheid
– Niet waterdicht
Heb je jezelf wel eens afgevraagd hoe het zou zijn als je elk object wat je voor je had, zou kunnnen observeren op ultiem klein niveau? De Craffic Optische Microscoop bied de oplossing!
Leuk weetje: Wist je dat, de Craffic Optische Microscoop gebruikt in steeds meer laboratoria voor goed onderzoek?
Weten waarom de Craffic Optische Microscoop de bestseller is?
✔ Ultieme Scherpte – De Craffic Optische Microscoop is voorzien van uniek glas. Dit glas is zo goed geslepen dat je een scherpte tot op de micrometer nogsteeds in full hd kunt zien!
✔ Unieke Diepte – De Craffic Optische Microscoop is voorzien van een unieke versterker op de microscoop. Zo blijft je beeld niet alleen enorm scherp, maar kun je zelfs diepte in de objecten zien!
✔ Stevigheid – Bij reguliere microscopen moet je vaak uitkijken dat je hem niet perongeluk stuk maakt. Doordat de Craffic Optische Microscoop is gemaakt van hoogwaardig materiaal, hoef je hier minder bang voor te zijn!
✔ Geldbesparend – De Craffic Optische Microscoop is door de unieke bouwkwaliteit, niet een investering voor even maar voor levenslang! Dit scheelt je dus honderden tot wel duizenden euro’s op andere microscopen!
Ruime ervaring in Tech artikelen!
Wij werken al geruime tijd in de tech sector. Hierdoor hebben we een ruime ervaring opgebouwd binnen de sector. Daarom weten wij als geen ander hoe wij een microscoop nog beter kunnen maken. Dit hebben we dan ook gedaan met de Craffic Optische Microscoop!
Productspecificaties
Materiaal: ABS en RVS
Kleur: Wit
Minimale Zoom: 40 x
Maximale Zoom: 2000 x
Waterproof: Nee