Zoekt u het ideale cadeau voor de nieuwsgierige kleintjes onder ons of bent u zelf benieuwd hoe alles er van héél dichtbij uitziet? Dan is de microscoop van Maenor® de juiste oplossing voor al deze verlangens! Met de microscoop kunt u tot wel 1200 keer inzoomen, waardoor u alles tot in detail kunt waarnemen. En het leuke is dat die simpel in gebruik is, waardoor ook de kleintjes onder ons ervan kunnen genieten! Uw kind kan zo gemakkelijk kennismaken met de wondere wereld van de wetenschap en geef nou toe, er is toch niks leukers dan iets onder de microscoop te bekijken!
Tot 1200 keer inzoomen
Met deze microscoop kan er wel tot 1200 keer ingezoomd worden! De microscoop beschikt tevens over lenzen met een vergroting van 100 en 400 keer, zodat er geleidelijk ingezoomd kan worden. En dit allemaal met een helder beeld!
Simpel in gebruik
Doordat de microscoop simpel in gebruik, is die door elke leeftijd te gebruiken. Met de aan/uit switch is de microscoop gemakkelijk in te schakelen, waarna de preparaten simpel onder de lens geklemd kunnen worden. Vervolgens kan gemakkelijk de lens gekozen worden en vervolgens genoten worden van haarscherp beeld!
Verstelbaar
De microscoop is makkelijk te verstellen, zowel in de lengte als in de draai as. Hierdoor is die makkelijk in een positie te brengen waar er comfortabel door de lens heen gekeken kan worden.
Inclusief drie preparaten
Meegeleverd zijn drie preparaten die onder de microscoop geschoven kunnen worden. Omdat deze gewassen kunnen worden na gebruik, kunnen ze meerdere keren hergebruikt worden! Langer plezier dus!
Specificaties:
Materiaal: Kunststof
Kleur: Wit
Batterij: 1.5V, 800mA
Afmetingen: 22 x 12 x 8 cm
Item gewicht: 200g
Wat wordt er meegeleverd:
✓ Maenor® Microscoop
✓ Gadgets 4x
✓ Preparaat vloeistof flessen 2x
✓ Dekglaasjes
✓ Preparaten 3x
Vandaag voor 23:00 besteld = vandaag verzonden!
Kwaliteitsgarantie
Wij streven ernaar om al onze klanten het beste product en de beste service te bieden. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met ons product, neem dan gerust contact met ons! Wij zullen u dan zo snel en goed mogelijk te woord staan. Bij Maenor is de klant koning!