Wil jij dingen zien die je niet met het blote oog kan zien? Deze microscoop is ontworpen om super kleine dingen mee te vergroten. Plaats wat je dichtbij wilt bekijken op het tafeltje en kijk door de lenzen. Deze microscoop bestaat uit verschillende onderdelen: het statief, 3 lenzen, LED verlichting, het tafeltje waarop je een preparaat kan klemmen en nog meer handige accessoires.
Plus- en minpunten:
+ Zoom tot 2400x in
+ Leuk verjaardagscadeau
+ Met telefoonhouder
– Zonder batterijen geleverd
Met behulp van een preparaat kan je onder de microscoop dingen bekijken die je niet met het blote oog kan waarnemen, zoals micro-organismen (kleine levende wezentjes), of cellen van dieren en planten. Met deze microscoop kan je tot wel 2400 x inzoomen, hierdoor zijn de kleinste details goed zichtbaar.
Weten waarom deze microscoop een bestseller is?
✓ Zoom tot 2400x in – De microscoop wordt met verschillende in zoomlenzen geleverd. Elke lens heeft zijn eigen specialiteit. Het is zelfs mogelijk om tot 2400 x in te zoomen. Alle details zijn nu goed zichtbaar.
✓ Leuk verjaardagscadeau – Kinderen vinden het leuk om te onderzoeken en daarnaast is het ook goed voor de ontwikkeling van een kind. Met deze microscoop kunnen ze lekker op onderzoek uit en leren tegelijk.
✓ Met telefoonhouder – Bij de microscoop wordt een telefoonhouder geleverd. Hierin kan je de telefoon plaatsen en foto’s en video’s maken van het preparaat.
✓ Met verlichting – Bij het kijken door een microscoop is het belangrijk dat je goed licht hebt. Heb je te weinig licht dan is het lastig om het preparaat goed te onderzoeken. Bij aankoop wordt een LED lamp geleverd, die je heel makkelijk installeren op de microscoop. Nu heb je altijd goed licht om door de microscoop te kijken.
Ruime ervaring in microscoop artikelen!
Wij werken al geruime tijd in de microscoop sector en hebben daarom een zeer uitgebreide kennis van de eisen waaraan een kwalitatief goede microscoop moet voldoen. Kwaliteit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van de juiste microscoop.
Productspecificaties:
Materiaal: legering
Batterij voor licht: 3 x AAA batterij (niet inbegrepen)
Vergroting: 64X-2400X
Scherpstelbereik: 0-30mm
Oculair: 16X, 30X, 2X
Objectief: 4X, 10X, 40X
Observatie lens buis: monoculaire rechte buis
Lengte van bus: 120mm / 4.7in
Item grootte: 285x160x110mm
Item gewicht: 792g
Pakket maat: 318x203x150mm
Pakket gewicht: 1294g
Bevat: 1 x microscoop 2 x oculair 1 x Verlenger (2X) 1 x Licht 1 x Accessoires