Autura Nachtkijker - Infrarood Nachtcamera - Nachtkijker - Nachtcamera - Verrekijker - Nightvision - 300m
Autura Nachtkijker – Infrarood Nachtcamera – Nachtkijker – Nachtcamera – Verrekijker – Nightvision – 300m

Autura Nachtkijker – Infrarood Nachtcamera – Nachtkijker – Nachtcamera – Verrekijker – Nightvision – 300m

139,99

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Met deze nieuwe digitale nachtzichtcamera kunt u onder alle lichtomstandigheden indrukwekkende en adembenemende foto’s en video’s maken.
Plus- en minpunten
+ Foto & Video Opname
+ Gemakkelijk te gebruiken
+ Reisvriendelijk
– Niet oplaadbaar
Voel je je gefrustreerd en teleurgesteld dat je in de nacht niet kunt filmen Nou, deze digitale nachtcamera maakt dat mogelijk. Dit product staat u toe om video’s en foto’s op elk ogenblik van de dag, ongeacht het licht vast te leggen. Het is perfect om te gebruiken bij het kamperen, de jacht, verkenningen, het wildobservaties, veiligheidstoezicht, enz.
Waarom de Nachtkijker een bestseller is?
✔ Duidelijk nachtzicht – Dankzij het gebruik van infrarood licht kunt u met dit apparaat helder en gedetailleerd door totale duisternis kijken. U kunt het infrarood licht schakelen om u de optimale helderheid te geven die u wenst.
✔ 4X zoom – Deze camera met 1280 x 960 pixels kan ook optisch inzoomen tot vier keer. Dit is zeer gunstig als u iets wilt vastleggen dat zich iets verder van u af bevindt.
✔ Instelbare focus – U kunt de focus van de lens van deze camera eenvoudig aanpassen door aan de knop bij het infrarode licht en de lens van dit product te draaien.
✔ Compatibiliteit met computer – Het apparaat heeft een USB-poort die kan worden gebruikt voor aansluiting op een externe monitor voor een grotere live feed-weergave. Hiermee kunt u ook de bestanden naar uw computer overbrengen.
✔ Waterdicht – Om ervoor te zorgen dat u dit apparaat ondanks alle weersomstandigheden kunt blijven gebruiken, heeft het een waterdichtheidsgraad van IP56, wat meer dan genoeg is om het apparaat te beschermen tegen waterschade.
Laat de duisternis u niet tegenhouden om de wereld te zien!
Er gebeuren evenveel opmerkelijke dingen overdag als ’s nachts. Met de geavanceerde innovatie en functies van dit product, zult u nooit meer de prachtige landschappen missen die verborgen liggen in de duisternis.
Product specificaties
Materiaal: ABS
Afmetingen van het item: 14 x 6,9 x 4,8 cm
Gewicht: 192 g
Kleur: Zwart
Bevat: Nachtzicht Camera, USB Kabel, Gebruiksaanwijzing