Echogoods Verrekijker - verrekijker voor kinderen - verrekijker voor volwassene - monokijker - verrekijkers - verrekijker kind - verrekijker met nachtzicht - verrekijker voor vogelaars - verrekijker speelgoed - nachtkijker
Echogoods Verrekijker – verrekijker voor kinderen – verrekijker voor volwassene – monokijker – verrekijkers – verrekijker kind – verrekijker met nachtzicht – verrekijker voor vogelaars – verrekijker speelgoed – nachtkijker

Echogoods Verrekijker – verrekijker voor kinderen – verrekijker voor volwassene – monokijker – verrekijkers – verrekijker kind – verrekijker met nachtzicht – verrekijker voor vogelaars – verrekijker speelgoed – nachtkijker

49,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Vanaf nu heb je altijd het beste zicht, zelfs in de verte!
Plus- en minpunten
+ Scherp beeld
+ Geldbesparend
+ Tijdbesparend
+ Nachtkijker
– Zonder Camera
Heb je jezelf wel eens afgevraagd hoe het zou zijn als je zelfs in de verte elk detail mogelijk kon bekijken? Dankzij het unieke design van de Echogoods Verrekijker is dit mogelijk!
Leuk weetje: Wist je dat, de Echogoods Verrekijker voorzien is van een stabilisatie systeem? Dankzij dit systeem heb jij altijd het scherpste beeld!
Weten waarom de Echogoods Verrekijker de bestseller is?
Scherp Beeld – In tegenstelling tot veel andere verrekijkers is de Echogoods Verrekijker een van de meest scherpe verrekijkers. Dankzij het unieke design van de Echogoods Verrekijker heb jij altijd het scherpste beeld en kun je altijd genieten van een optimaal zicht!
Geldbesparend – De Echogoods Verrekijker bespaard jou honderden tot duizenden euro’s op dure camera’s en verrekijkers die eigenlijk helemaal niet het beeld geven waar je op hoopt!
Tijdbesparend – In plaats van uren jezelf verplaatsen of extreem veel moeite doen om te kunnen zien wat er zich in de verte afspeeld, heb je nu de Echogoods Verrekijker deze zorgt altijd voor het beste beeld!
Unieke Methode – De Echogoods Verrekijker is een van de weinige met een stabilisatiemode op de markt. Doordat deze voorzien is van deze stabilisator heb je altijd het beste beeld!
Nachtkijker – De Echogoods Verrekijker is overigens niet zomaar een verrekijker, hij geeft jou zelfs de opties om in de nacht perfect zicht te kunnen verkrijgen! Zo heb je altijd het beste zicht, wanneer je maar wilt!
Ruime ervaring in outdoor artikelen!
Wij werken al geruime tijd in de outdoorsector. Daarom weten wij als geen ander waar een goede verrekijker aan moet voldoen en waar hij ook absoluut niet aan mag voldoen! Door deze factoren samengevoegd te hebben, hebben we weer een topproduct op de markt kunnen zetten!
Productspecificaties
Materiaal: Plastic
Vergroting: 100 x
Objectief Diameter: 20 mm
Afmetingen: 11 x 5 x 7 cm