Hunt4You Professionele Nachtkijker – Verrekijker met Nachtvisie – Nachtcamera – Nightvision – 400 Meter Zicht – Zwart

149,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Met deze nachtkijker zal je alles is het donker kunnen zien! Met een afstand tot wel 400 meter zit je altijd goed en zul je altijd alles perfect kunnen zien. Door het compacte formaat is die altijd overal mee naartoe te nemen.
Pluspunten
+ Groot bereik
+ Nachtvisie
+ Compact formaat
+ Makkelijk in gebruik
Wil je ook altijd alles kunnen zien in het donker? Onze nachtkijker heeft tot wel 500 meter bereik en is compact, zodat je hem altijd en overal mee naartoe kunt nemen! Vanaf nu zal je altijd alles kunnen zien in het donker!
Weten waarom onze Nachtkijker de bestsellers is? ✔ Nachtvisie – In het donker kijken is nog nooit zo makkelijk geweest. Doe de batterijen erin en je kunt meteen tot wel 400 meter in het donker kijken.
✔ Groot bereik – Met deze nachtkijker kan je wel 400 meter ver kijken zonder problemen. Bekijk alles wat er op 400 meter afstand loopt.
✔ Hoge kwaliteit beeld – Het is natuurlijk belangrijk dat je wel goed kunt zien wat je bekijkt. Daarom zijn de lenzen die we gebruiken van extra hoge kwaliteit voor een heel helder beeld.
✔ Makkelijk te gebruiken – Het enige wat je hoeft te doen is de batterijen erin te doen en je bent al klaar om hem te gebruiken. Doordat er alleen de belangrijke functies op zitten is het makkelijk om hem te gebruiken!
Productspecificaties
Materiaal: ABS plastic
Visie: 1080P
Zoom: 7x
Kleur: Zwart
Bevat: 1x Nachtkijker, 1x handleiding, 1x Schoonmaak doekje, 1x sd kaart, 1x Oplaadkabel, 1x Tv kabel, 1x Hals strap