MikaMax - Nachtkijker - Digitale Verrekijker - Mini Nachtkijker - Night Vision - Telescoop - Optische Telescoop - Verstelbare Zoom - Kleinste Nachtkijker Ter Wereld
MikaMax Picco Nachtkijker – Verrekijker – Monokijker – Infrarood Kijker – LCD Scherm – Zeer Compact – 400 Meter Zicht

MikaMax Picco Nachtkijker – Verrekijker – Monokijker – Infrarood Kijker – LCD Scherm – Zeer Compact – 400 Meter Zicht

134,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

De MikaMax Nachtkijker is, door het kleine formaat en zijn lichte gewicht, eenvoudig mee te nemen. De nachtkijker heeft 2x digitale zoom en een 3x optische zoom. ’s Nachts kijk je tot 100 meter ver, en overdag zelfs tot 400 meter!
Door de handmatig verstelbare focus, kun je er altijd voor zorgen dat je een perfect beeld krijgt. Door het gebruik van infrarood kun je met de MikaMax nachtkijker in de nacht goed zien. Overdag geeft de MikaMax nachtkijker kleurenbeeld weer op het Lcd-scherm. Zodra het nachtzicht is ingeschakeld, zal het Lcd-scherm de beelden in het zwart-wit weergeven om een hogere helderheid en contrast te krijgen.
De MikaMax nachtkijker werkt op 6 AA-batterijen en gaat overdag tot wel 9 uur mee, wanneer de nachtvisie is ingeschakeld gaat het 4 uur mee. Een uitstekende keus dus voor jagen, observeren of andere outdoor activiteiten.
Op het Lcd-scherm is ook de status van de nachtkijker te zien, de volgende pictogrammen worden weergeven op het scherm: IR beeld helderheid, zoomfactor en het batterijniveau.
Redenen om voor de MikaMax Nachtkijker te kiezen:
LCD scherm
Professionele kwaliteit
Infrarood nightvision
Mini formaat
Incl. hoes en polsband
Ook benieuwd naar wat er ’s nachts allemaal te zien is? Of zoek je nog een gaaf cadeau voor iemand die graag op jacht gaat? Koop dan de MikaMax Picco Nachtkijker!