Nachtkijker met infrarood en digitale video camera | Verrekijker met nachtzicht | Inclusief SD kaart en batterijen

154,99

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Jouw wildspot avonturen en buitenactiviteiten zijn niet meer hetzelfde met deze multifunctionele nachtkijker van Cofornye. Dankzij de infraroodfunctie zie jij ‘s-nachts wat met het blote oog niet gezien wordt.
Naast het real-life spotten, leg je jouw ‘prooi’ snel vast middels de fotofunctie, of registreer je de bewegingen met de videofunctie. Deze nachtkijker met verrekijker zoomt maar liefst 5 keer in, en omdat deze verrekijker met infrarood functie is voorzien, kijk je haarscherp door de nacht.
De voordelen op een rij;
Scherp beeld op het vernieuwde HD-scherm
Zowel overdag, als ‘s-Nachts te gebruiken door de infraroodfunctie
32GB geheugenkaart, 6 batterijen en handige opbergtas inbegrepen
Fotograferen en filmen met terugspeelfunctie
Ben je een wildspotter, houd je van wildkamperen, ben je gek op nachtvissen, of houd je graag je achtertuin in de gaten in het holst van de nacht, dan is deze Cofornye nachtkijker een must-have voor zowel de professional als liefhebber.
Deze nachtkijker heeft een vernieuwd 2,4″ HD-scherm, en geeft je een waanzinnig scherp beeld. Je hoeft je ogen niet tegen het scherm te houden om de omgeving te zien (zowel voor brildragers, als geen brildragers) wat ten goede komt aan je ogen.
Deze nachtkijker maakt afbeeldingen met 1280×960 pixel, en registreert beelden van 1280×960@30FPS in het donker. De beelden worden opgeslagen op de meegeleverde 32GB SD-kaart, en middels de tevens meegeleverde USB-kabel zet je de bestanden vliegensvlug op je PC.
Met de uitstekende optische helderheid, stelt deze nachtkijker je in staat om objecten snel te observeren in totale duisternis, zelfs tot een bereik van 300 mtr. De 7 IR-verlichtingsniveaus zijn gemakkelijk schakelen, en de knoppen zijn toegankelijk met de vingers van beide handen terwijl je het apparaat vasthoudt. Het handmatig scherpstellen via de linker lens in eenvoudig, pas deze snel aan voor een scherp beeld of video.
Inhoud verpakking
Nachtkijker
AA-batterijen (6 stuks)
32 GB geheugenkaart
Handleiding
USB-kabel
Fluwelen opbergtasje
Hangkoord