NIRABO® Monokijker – Nachtkijker verrekijker – Wildcamera met nachtzicht – Met video opname – Nachtkijker met infrarood – Geschikt voor volwassenen en kinderen – 300 meter zicht – Met USB kabel – Zwart

129,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Loopt u ook weleens in het donker buiten en had u dan gehoopt om de schoonheid van de nacht vast te leggen of in meer detail te kunnen zien?
Dan biedt de Nirabo® Monokijker de oplossing voor uw wensen! Met deze monokijker kunt u in het donker alles zien en ook nog eens opnemen om de mooiste beelden later terug te kijken.
Dit kan allemaal door de infrarood functie van deze monokijker! Maak de scherpste beelden en zoom ook nog eens in op de mooiste taferelen met de digital zoom functie! Doordat de monokijker compact is, neemt u hem overal gemakkelijk mee en maakt u razendsnel de mooiste beelden in het donker!
Foto- en filmfunctie
Doordat deze kijker ook beschikt over een functie om het beeld vast te leggen, maakt u de mooiste foto’s en filmpjes van het beeld! Door op de foto of video sluiter bovenop de kijker te drukken, maakt u direct een foto of filmpje van het beeld wat u op dat moment ziet. Hierdoor kunt u de beelden van dat mooie hert of die mooie skyline in de nacht later terugkijken!
Infrarood functie
Dankzij de infrarood functie op de kijker kunt u genieten van de mooiste beelden in het donker. Doordat de kijker infrarood licht uitstraalt, reflecteert dit licht tegen voorwerpen of dieren aan en komt het terug op de lens waar u doorheen zit te kijken. Hierdoor geniet u van scherpe en heldere beelden die u normaal met het blote oog niet zou kunnen zien!
Exporteren met USB
Met de meegeleverde USB – kabel kunt u de kijker direct verbinden met uw PC om de geschoten beelden op uw computer te kunnen bekijken. Sla deze vervolgens op om ze later terug te kunnen kijken of om ze te delen met familie en vrienden!
300 meter zicht
De kijker beschikt over een lens met 4x digital zoom waardoor u tot wel 300 meter verder kan kijken! Maak dus tot wel in de verte heldere en scherpe beelden in het donker! Naast dat de lens tot wel 300 meter reikt, beschikt de kijker ook over een automatische scherpstelfunctie, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over onscherpe beelden!
Specificaties:
Materiaal: ABS
Kleur: zwart
Foto resolutie: 1M(1280*960), VGA(640*480)
Video resolutie: 960P(1280*960 @ 30FPS), 720P(1280*720 @ 30FPS), VGA(640*480 @ 30FPS)
Lens: F1.2 groot diafragma, f = 25mm
Lens hoek: FOV = 10°, diameter 24mm
Display: innerlijke scherm 1.5 “TFT high-definition scherm, outer screen 40*30mm
Opslag: ondersteuning tot 32G TF card (geheugenkaart niet inbegrepen)
USB interface: Micro USB 2.0
Microfoon: geen
Speaker: geen
Automatische uitschakeling: 1 min / 3 min / 5 min / 10 min / OFF
Infrarood licht: 3W, 850nm sterke infrarood spotlight, 7-gear infrarood aanpassing
Volledig zwart kijkafstand: 250 ~ 300 meter
Vergroting: 4X Digital Zoom
Batterij: 5x AA batterij (niet inbegrepen)
Taal: 12 talen beschikbaar
Bedieningsknoppen: 6 knoppen
Waterdicht grade: IP56
Wat krijgt u meegeleverd:
Nirabo® Monokijker
USB – kabel
Handleiding