SiOnyx Digitale Full-Color nachtkijker
De Aurora STANDARD (of Aurora CLASSIC) is de oorsprong van SiOnyx en kan ’s nachts – zelfs bij de meest minimale vorm van restlicht – toch levendige kleuren weergeven. Naast full-color nachtzicht realiseert de camera een restlichtversterking die ongeëvenaard is in de markt.
De SiOnyx Aurora Standard – ook wel bekend als de Aurora Base of Aurora Classic – is in staat om overdag, bij schemering en ’s nachts beelden in kleur weer te geven (en monochroom indien gewenst). Dit wordt geprojecteerd op een full-color OLED display. Bovendien geeft kleur-nachtzicht een veel meer natuurlijke weergave, want zo ziet dezelfde omgeving er immers overdag uit. De camera is weinig opvallend en niet voorzien van IR-straal die uw positie kan verraden. De levendige kleuren helpen jouw daarbij om eenvoudiger een omgeving te observeren en objecten te identificeren. De camera beschikt over een optische 0.5x vergroting zodat jij een extra groot gezichtsveld hebt. Je kunt het beeld via een digitale zoom tot 3x vergroten.
De camera biedt jouw de mogelijkheid om geheel naar eigen voorkeur opnames te maken. Zo kan je bijvoorbeeld de sluitertijd bij foto’s bepalen – van 1.5s tot 1/8000s – maar ook de framerate van video’s tot 60fps voor opnames in HD.
Specificaties:
Kleur: zwart
Geslacht: unisex
Afmetingen: 12 x 6 x 5 cm
Diameter objectief: 19 mm
Gewicht: 254 gram
Beeldhoek: 40 graden
Kwaliteit opnames: 0.9MP (foto)/720P (video)
Voeding: Li-ion accu (inbegrepen)