Solono Binoculaire Nachtkijker - Nachtkijker 1080P HD - Infrarood kijker - Nachtzicht - 400 meter
Delicino Binoculaire Nachtkijker – Nachtkijker 1080P HD – Infrarood kijker – Nachtzicht – 400 meter

Delicino Binoculaire Nachtkijker – Nachtkijker 1080P HD – Infrarood kijker – Nachtzicht – 400 meter

284,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Ga jij er graag op uit in de natuur? Vogels spotten in het bos, wilde dieren op de hei of in de duinen, of misschien hou je ervan om ver over het water te kunnen kijken. Er zijn een heleboel activiteiten waarbij deze verrekijker van pas komt overdag, maar ook in de nacht. De Delicino verrekijker beschikt namelijk ook over een sterk nachtzicht waardoor je ogen niks meer missen tijdens het spotten.
Extra brede lens
De verrekijker is voorzien van een extra brede lens. Hierdoor heb je een nog breder gezichtsveld zodat het spotten van bijvoorbeeld vogels sneller gaat en vele malen makkelijker.
Complete set
Om er voor te zorgen dat je gelijk op pad kunt na je aankoop hebben wij een complete set gemaakt welke evengoed compact en licht in gewicht is.
– Luxe opbergtas
– Oplaadkabel
– Geheugenkaart om beelden vast te leggen en op te slaan
– Een usb kabel om beelden over te zetten naar een ander apparaat
– Handleiding
– Een nekkoord
Multi-coated lenzen
De coating van een lens heeft ontzettend veel invloed op de optische kwaliteit van de verrekijker. De Volledige multi-coated lenzen (FMC) zorgt voor meer contrast en maakt de beelden helderder, zelfs als er minder licht is. Alle glasoppervlakken hebben meerdere coatings, wat resulteert in een lichttransmissie van 96,48% voor heldere, scherpe en contrastrijke beelden en niet-chromatische aberratie.
Verbeterde nachtvisie
Danzkij de nieuwe CMOS sensor heb je niet alleen een beter zicht in de nacht. Maar ook nog een vele malen scherper beeld tot 400 meter.
Jouw voordelen Haarscherp beeld – Een optische 10.7×31 zoom en beeld dat wordt weergegeven in 1080P HD. Tot wel 700 overdag en 400 meter in het donker kun jij alles haarscherp zien.
Zowel overdag als in de nacht – Deze unieke nacht-verrekijker kan zowel overdag als in de nacht worden gebruikt. Dankzij deze alles-in-1 verrekijker hoef je dus niet meerdere soorten verrekijkers mee te nemen. Dit scheelt ruimte in je tas.
Complete set – Wij hebben alvast handige accessoires toegevoegd. Op die mannier hoef je alleen de verrekijker van batterijen te voorzien.
Premium kwaliteit – deze unieke dag- en nacht-verrekijker is uitsluitend gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal. Zo weet je zeker dat je er de komende jaren plezier van zult hebben.
Uitstekende service – Delicino heeft met zijn jarenlange ervaring veel kennis opgebouwd. Daarom kunnen wij al onze klanten helpen met de juiste kennis en een uitstekende service
Verrekijker/nachtkijker specificaties
Vergroting: 7×31
Extra grote lens
Focus systeem: Midden en- rechteroog
Focus dichtbij: 3m
type prisma : BAK-4
Lens coating: volledig multi-coated
Waterdicht: Yes
Gezichtsveld: 114 op 800 meter
Gewicht: 750 Gram
Garantie informatie
Wij staan volledig achter onze producten en bieden wij jou als blijk van dit vertrouwen een garantieperiode aan van 1 jaar. Wanneer binnen deze 12 maanden bij normaal gebruik van het product problemen optreden, vervangen wij jouw product graag.
Plaats de verrekijker in je winkelwagen en neem de verrekijker mee op je volgende tocht in de natuur!