Thuys Nachtkijker - Nachtkijker Met Infrarood 7x Zoom - Infrarood Kijker 4 Inch Scherm - 6 Uur Batterij - 400M Zicht - CMOS Sensor
Thuys Nachtkijker – Nachtkijker Met Infrarood 7x Zoom – Infrarood Kijker 4 Inch Scherm – 6 Uur Batterij – 400M Zicht – CMOS Sensor

Thuys Nachtkijker – Nachtkijker Met Infrarood 7x Zoom – Infrarood Kijker 4 Inch Scherm – 6 Uur Batterij – 400M Zicht – CMOS Sensor

386,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Ben jij ’s avonds of ’s nachts vaak buiten te vinden voor het spotten van dieren, nachtvissen, jagen en andere bezigheden waarbij een goed zicht van belang is? Dan is deze nachtkijker wat voor jou! Kijk tot wel 400 meter ver en dat 6 uur lang! Denk jij nu dat is wel wat voor mij? Lees dan snel verder!
Voor- en nadelen
+ 400M Zicht
+ 6 Uur Batterij
+ Momenten Opslaan
+ 4 Inch Scherm
+ Overdag en ‘S nachts
+ IPX4 Waterdichtheid
+ Tripod Adapter
– Kan niet ondergedompeld worden
Productspecificaties
Kleur: Zwart
Licht Frequentie: 50/60hz
Beeldformaat: 4 Inch
Batterij: 8x AA
Bereik: 400M ’s nachts
Batterijduur: 6 uur
Infrarood Niveaus: 5
Vergroting: 3.5×31
Maximale SD-kaart: 32 GB
Gewicht: 750g
Waarom zou je voor deze nachtkijker kiezen?
400M Zicht: Door de zoom van x7 kun je ’s nachts tot wel 400 meter ver kijken!
6 Uur Batterij: Wanneer je de infrarood functie niet op het hoogste niveau zet kan de nachtkijker tot wel 6 uur mee!
Momenten Opslaan: Je hebt met deze nachtkijker de mogelijkheid om beelden vast te leggen op een SD-kaart zodat je de mooiste momenten kan herbeleven! Ook word er een 8 GB SD-kaart meegeleverd zodat je gelijk aan de slag kan!
4 Inch Scherm: Wanneer je beelden wilt terug kijken kan dat op de nachtkijker zelf! Door het grote scherm van 4 inch mis je geen enkel detail met het bekijken van de mooiste beelden! Ook kan je de SD-kaart natuurlijk op een computer aansluiten zodat je de mooiste momenten kan delen met vrienden en familie. Met de bijgeleverde Tv-kabel kun je zelfs de beelden afspelen op je TV!
Overdag en ‘S nachts: In de basis is het een verrekijker, dus kan deze ook overdag gebruikt worden!
IPX 4 Waterdichtheid: Door de IPX 4 ip-rating is de nachtkijker plens waterdicht, laat een regenbui je avonturen niet stoppen!
Tripod Adapter: Door het schroefdraad kan deze nachtkijker ook op een statief gemonteerd worden!
Werking van de nachtkijker
Deze nachtkijker is gemakkelijk in gebruik te nemen. Na ontvangst installeer je de 8 AA batterijen. Zet de kijker aan, kies de juiste modus en je bent klaar op te spotten! Wanneer je een foto wilt maken druk je op de Snap knopen inzoomen op de zoom knop. Simpeler kunnen we het niet maken!
Ruime ervaring in nachtkijkers!
Wij werken al geruime tijd in de Elektronica branche en hebben daarom een zeer uitgebreide kennis van de eisen waaraan een kwalitatief goede nachtkijker moet voldoen. Kwaliteit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat jij optimaal kan genieten van de nieuwste nachtkijker technieken.
Inhoud van uw bestelling
1x Infrarood Nachtkijker
1x Luxe Opbergtas
1x Halskoord
1x 8 GB SD-kaart
1x USB-kabel
1x Tv-kabel
1x Handleiding
Dus ben jij vaak ’s nachts druk bezig met het spotten van dieren of andere bezigheden? Wacht dan niet langer en creëer de mooiste momenten!