YourGoods® - Verrekijker - Incl. Gratis Tools - Verrekijker Voor Volwassenen - Nachtkijker - Nachtkijker Verrekijker - Verrekijker Met Nachtzicht
YourGoods® – Verrekijker – Incl. Gratis Tools – Verrekijker Voor Volwassenen – Nachtkijker – Nachtkijker Verrekijker – Verrekijker Met Nachtzicht

YourGoods® – Verrekijker – Incl. Gratis Tools – Verrekijker Voor Volwassenen – Nachtkijker – Nachtkijker Verrekijker – Verrekijker Met Nachtzicht

309,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Vind jij de natuur ook zo mooi? Vogels spotten in het bos, of lekker naar wilde dieren kijken die rondlopen. Over het water kijken kan ook prachtig zijn. Deze activiteiten zorgen ervoor dat je regelmatig een verrekijker nodig hebt. Helaas wordt het in de avond een stuk lastiger om goed te spotten. Dat probleem wordt opgelost met de nachtverrekijker van YourGoods®!
Plus- en minpunten
+ Mis niks met het sterke nachtzicht
+ Extra brede lens voor breder gezichtsveld
+ Inclusief nekkoord
– Alleen in zwart verkrijgbaar
Alle natuur en dieren activiteiten vragen soms om een snelle reactie van de spotter. Dat hebben wij meegenomen in de ontwikkeling van deze nachtkijker. De verrekijker is namelijk voorzien van een extra brede lens zodat je tijdens het spotten veel meer ziet!
Leuke extra: Dankzij de nieuwe CMOS Sensor heb je niet alleen een beter zicht in de nacht, maar ook nog een scherper beeld overdag! De oude modellen gingen ongeveer tot 300 meter. Met de verrekijker van YourGoods® wordt dit verlengd naar 400 meter.
Waarom is deze nachtkijker voor jou de perfecte oplossing?
Zeer scherp beeld: Een optische 10.7×31 zoom. Het beeld wordt ook weergegeven in 1080P HD. Overdag is de verrekijker geschikt tot wel 700 meter, in de nacht kan deze tot 400 meter kijken!
2 in 1 verrekijker: Dankzij de multifunctionele unieke dag-nacht verrekijker sta je niet meer te tobben met meerdere verrekijkers. Dit scheelt ook enorm in de bagage die je mee moet nemen!
Complete set: De verrekijker wordt als complete set geleverd. Geen zorgen meer dus om extra aanschaf. Kijk voor de inhoud van de set onderaan de pagina.
Lichtgewicht: Geen zware kijkers meer om je nek tijdens jouw avonturen. Met een gewicht van slechts 750 gram kan jij ongestoord uren op avontuur. En ’s avonds geen last van huidirritatie.
Verrekijker/nachtkijker specificaties
Vergroting: 7×31
Extra grote lens
Focus systeem: Midden en- rechteroog
Focus dichtbij: 3m
type prisma : BAK-4
Lens coating: volledig multi-coated
Waterdicht: Yes
Gezichtsveld: 114 op 800 meter
Gewicht: 750 Gram
Inhoud set verrekijker:
Luxe opbergtas
Oplaadkabel
Geheugenkaart om beelden vast te leggen en op te slaan
USB kabel om de bestanden makkelijk over te zetten
Handleiding
Nekkoord