Zoomble® Nachtkijker PRO met Digitale Camera - Infrarood CMOS Sensor - Inclusief 64GB TF Kaart - 1080P HD - 10.8x31 Zoom - Nightvision - Infrarood - Verrekijker met Nachtzicht - 300M
Zoomble® Nachtkijker PRO met Digitale Camera – Infrarood CMOS Sensor – Inclusief 64GB TF Kaart – 1080P HD – 10.8×31 Zoom – Nightvision – Infrarood – Verrekijker met Nachtzicht – 300M

Zoomble® Nachtkijker PRO met Digitale Camera – Infrarood CMOS Sensor – Inclusief 64GB TF Kaart – 1080P HD – 10.8×31 Zoom – Nightvision – Infrarood – Verrekijker met Nachtzicht – 300M

327,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Ben jij op zoek naar een multifunctionele nachtkijker die jou van alle gemakken voorziet? Dan is onze nachtkijker onmisbaar op jouw volgende wildspot avontuur. Met de infraroodfunctie spot je razendsnel de meest bijzondere dieren en kun je ze gelijk op beeld vastleggen. De FMC coating en CMOS sensor zorgen voor realistische en haarscherpe foto’s en video’s.
Jouw voordelen
✔ Haarscherp beeld zowel overdag als ’s nachts
✔ Realistische foto’s en video’s door de CMOS sensor
✔ Snel wild spotten met de infraroodfunctie
✔ Direct je beelden bekijken met de terugspeelfunctie
✔ 64 GB geheugenkaart en luxe opbergdoos inbegrepen
Altijd en overal te gebruiken
De CMOS sensor zorgt voor een perfect beeld, zowel overdag (500 m) als ’s nachts (300 m) en stuurt de beelden razendsnel naar de processor. De sensor verbruikt ook nog eens minder energie. Hierdoor kun je langer met de batterijen doen, ook wanneer het buiten kouder is. De antislip laag zorgt ervoor dat de nachtkijker in alle omstandigheden stevig in de hand ligt. De batterijen gaan tot 10 uur mee als de IR uitstaat. Batterijen bijna leeg? De nachtkijker geeft op tijd aan als dit het geval is zodat je altijd een werkende nachtkijker hebt.
De mooiste beelden van dichtbij
Wilde dieren zijn nu eenmaal schuw. De kleinste flitsen van je camera kunnen er al voor zorgen dat je urenlange zoektocht voor niets is geweest. Uitgerust met 7 IR levels en 15 backlight levels kun je met onze nachtkijker de dieren sneller spotten en nóg scherpere beelden maken zonder ze af te schrikken. Stel de juiste stand in en maak de mooiste foto’s en video’s terwijl je praktisch naast het wild staat.
Ter plekke terugkijken
Het kan altijd gebeuren dat een foto of video niet helemaal lukt zoals jij dat wil. Het is jammer als je daar pas achter komt als je alweer terug bent van je tocht door de natuur. Daarom heeft onze nachtkijker een handige terugspeelfunctie. Zo kan je een video direct terugkijken op het 2.7 inch Lcd-scherm en ga jij altijd naar huis met de mooiste beelden.
FMC coating
Door de FMC coating van onze verrekijker heb je, ook wanneer het donker is, haarscherp beeld. Onmisbaar voor een nachtkijker die jou heldere foto’s en video’s met een hoog contrast bezorgt.
Gratis geheugenkaart en luxe opbergdoos
Onze nachtkijker wordt geleverd met een 64 GB geheugenkaart die jouw beelden direct opslaat. Of je nu de hele middag of avond wil filmen, je hoeft je geen zorgen te maken over de opslag. Berg na het filmen de nachtkijker makkelijk op in de meegeleverde luxe opbergdoos om schade te voorkomen.
100% Geld Terug Garantie
Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten en bieden jou een onvoorwaardelijke garantie. Wanneer je tegen een probleem aanloopt of niet tevreden bent met de aankoop, helpen wij jou graag verder. Als je alsnog niet tevreden bent over het product, kun je het kosteloos retourneren binnen 30 dagen en krijg je het aankoopbedrag terug.
Inhoud verpakking
▶ 1x Nachtkijker
▶ 1x Hangkoord
▶ 1x Luxe opbergdoos
▶ 1x Geheugenkaart 64GB
▶ 1x Handleiding
▶ 1x AV kabel
▶ 1x USB kabel
▶ 1x Schoonmaakdoek
LET OP: De 8x AA batterijen zijn niet inbegrepen!
Eindeloze voordelen
Onze nachtkijker is uitgerust met zoveel hoogwaardige snufjes dat het een heel boekwerk zou worden als we deze allemaal uit zouden schrijven. Daarom hieronder alle voordelen overzichtelijk op een rijtje:
✔ 1080P HD
✔ Foto- video- en terugspeelfunctie
✔ Dagzicht 500 meter
✔ Nachtzicht 300 meter
✔ FMC coating
✔ IR level (1-7)
✔ Backlight level (0-15)
✔ TFL LCD display (2.7 inch // 640×360)
✔ 5W infrarood licht – 850nm
✔ Illuminator 3x zoom
✔ Zoom 3.6-10.8X31
✔ Beeldhoek 9.2O
✔ Diafragma: 31 mm
✔ Uittredepupil afstand: 30 mm
✔ F# voor objectief: 1.3
✔ Anti slip
✔ CMOS sensor
✔ Gewicht: 700 gram
✔ 10 uur batterijduur met IR uit
✔ Lage batterij waarschuwing
Bestel de nachtkijker vandaag en maak vanaf nu de mooiste beelden van jouw wildspot avonturen!