Acuter Spotting Scope ST 20-60x80A Waterproof

299,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

De superieure Acuter Pro-Series waterproof spotting scopes zijn perfect voor de serieuse vogelspotters. De optische prestaties zijn excellent en alle modellen geven een kristal helder en haarscherp high resolutie beeldover het gehele zoombereik. Het contrast,doortekening en kleurechtheid zijn voor een spotting scope in deze prijsklasse verbluffend. Een 20 tot 60x zoomoculair wordt met deze modellen meegeleverd. Dit ocualir heeft een groot eye relief, waardoor er heel makkelijk en rustig geobserveerd kan worden.Het oculairrubber kan omgeklapt worden, waardoor ook brildragers kunnen beschikken over het volledige gezichtsveld. Bij het wisselen van de vergrotingsfactor hoeft maar heel weinig in de scherpte bijgesteld te worden. Het volledige optiek van het oculair, evenals de objectieflens zijn volledig multi gecoat. Er zijn 4 modellen leverbaar met de keuze uit een 80mm en 100mm frontlens in een 45 graden inkijk of rechte inkijk. De scherpstelling loopt uiterst soepel. De met gas gevulde body is waterdicht en is daardoor ook fogfree(beslaat niet van binnenuit). Met de camera adapter (art. 2140947) en een merkgebonden T-2 ring kan er met de spotting scopes met een reflexcamera door het oculair worden gefotografeerd. Met behulp van de universele digiscoop adapter (art. 2250901) kan een compactcamera van elk willekeurig merk voor het oculair geplaatst worden en kunnen er door het oculair foto’s gemaakt worden. Alle modellen kunnen op een statief geschroefd worden. Ze worden inclusief draagtas geleverd.
Kleur: rubberized coating in zwart en grijs. .
.
Vergroting
Met het traploos instelbare oculair kan de vergroting naar behoefte en variabel van 20x tot 60x ingesteld worden. Dit houdt in dat bij een vergroting van 60x een onderwerp dat op ongeveer 300 meter afstand staat, gezien wordt als op 5 meter met het blote oog.
Digiscoping
Ze zijn ook geschikt voor digiscoping. Met behulp van (art. 2250901) universele digitale camera adapter kan de digitale compact camera achterop de body,voor het oculair geplaatst worden. Bijna elke digitale camera of compacte camcorder kan hiervoor worden gebruikt. Met de camera adapter (art. 2140947) die over het ocualir gaat en een merkgebonden T-2 ring kan er met reflexcamera door het ocualir worden gefotografeerd.
Algemeen
Spotting scopes met deze specificaties vallen in de hogere categorie en worden veelal gebruikt door enthousiaste ornithologen, jagers, natuurliefhebbers en vogelspotters. De prijzen van de Acuter spotting scopes liggen echter uiterst concurrerend in de markt en kosten slechts een fractie van vergelijkbare modellen van andere leveranciers.
Veel kijkgenot…voor relatief weinig geld!
Leveringsomvang
● Acuter 20-60×80 Spotting Scope rechte inkijk
● Zoom oculair 20-60x
● Draagtas
● Statiefaansluiting
● Draagriemen
● Lensbeschermdoppen
● Handleiding
Specificaties
Artikelnummer
Porro
Coating van het optiek
Volledig multi gecoat
Prisma’s
BaK-4
Vergroting
20,6 tot 2.2
Brandpunt
500mm
Gezichtsveld op 1000 meter afstand
31 tot 16 meter
Afmetingen
570x107x173 mm
Totaal gewicht (zonder verpakking)
1650 gram
Scherp te stellen vanaf
8 meter
Waterdicht
Ja
Garantie
2 jaar