Bresser Pirsch Spotting Scope - 9-27x56 - Spektiv GEN II - Licht & Compact
Bresser Pirsch Spotting Scope – 9-27×56 – Spektiv GEN II – Licht & Compact

Bresser Pirsch Spotting Scope – 9-27×56 – Spektiv GEN II – Licht & Compact

266,30

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Bresser Pirsch 9-27×56 GEN II Spotting Scope
De Bresser Pirisch 9-27×56 GEN II spotting scope is licht en compact maar erg lichtsterk! Uitgerust met een lichtsterke, volledige multi-coated, 56 mm lens, maakt deze Prisch uit de tweede generatie, vergrotingen mogelijk, zelfs bij schemering. De Pirsch-spotting scopes uit de GEN II Serie zijn allemaal voorzien van de nieuwe UR-coating. Deze speciale coating zorgt voor een betere lichttransmissie en geeft daardoor ook bij moeilijke lichtomstandigheden een helder beeld. Samen met de waterdichte en met stikstof gevulde behuizing en de niet-reflecterende behuizing kunnen natuurwaarnemers in alle weersomstandigheden deze kijker inzetten.
Er is veel aandacht besteed aan de optimale scherpstelling. Via het handige tube-focussyseem kan er snel en nauwkeurig worden scherpgesteld. En omdat deze spotting scope zo lekker klein is neem je hem gemakkelijk mee tijdens een wandeling, hij past zelfs in de wat grotere jaszakken.
Met behulp van een van de optionele DSLR-adapters, 4920002 of 4914911, kunnen bijna alle digitale camera’s of smartphones worden aangesloten. De focuseenheid en het oculair zijn gemaakt van stevig metaal, wat garant staat voor een lange levensduur. De rubberen bepantsering garandeert een optimale bescherming.
Kenmerken
– 45-Graden inkijk
– Volledig multi-coated optiek
– UR-gecoate optiek
– Lichtsterk
– Waterdicht
– Stikstof gevulde behuizing
Specificaties
Minimale vergroting 9x
Maximale vergroting 27x
LE Eyepiece: Ja
Lensdiameter: 56mm
Prisma: BaK-4
Coating: Ultimate Reflection Coating
Inkijk: 45 graden monoculair
Focuser: Tube-focussysteem