Bresser Spotting Scope – Pirsch 25-75×100 – Waterdicht

414,80

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Bresser Pirsch 25-75×100 Spotting Scope
Super grote en lichtsterke lensdiameter van 100 mm!
De Bresser Pirsch 25-75×100 spotting scopes zijn speciaal ontworpen voor de vogelspotter en jager die veel kwaliteit voor weinig geld willen. Het gaat er bij deze gebruikers om dat er op grote afstand nog een grote detailherkenning zichtbaar is.Hieraan voldoet deze Pirsch telescoop helemaal. De telescoop is uitgevoerd met een volledig multi coated 100mm grote objectieflens en BaK-4 optiek. Dit zorgt ervoor dat zelfs bij moeilijke lichtomstandigheden hoge vergrotingen mogelijk en er nog een helder contrastrijk beeld overblijft..
Scherpstelling
De scherpstelling geschiedt via een uiterst soepel lopende scherpstelknop met een fijn scherpstelling. Het onderwerp kan hierdoor snel en haarscherp in beeld worden gebracht. Er kan scherpgesteld worden vanaf 6 meter tot oneindig.
Body
De body is gemaakt van sterk rubberized ABS materiaal.De behuizing is volledig waterdicht en met nitrogeen gas gevuld, waardoor er ook bij regenachtige of vochtige omstandigheden het glas niet van binnenuit beslaat. In het midden van de : body zit een sterke metalen ring met statiefaansluiting. Deze ring kan losgedraaid worden, waardoor de body in elke gewenste “:kijkpositie”: weer vasgezet kan worden, zodat u ook b.v. vanuit de auto een makkelijke inkijk heeft. Dankzij de universele statiefaansluiting kan deze spotting scope op elk camera statief gezet worden. :
Vergroting
Met het traploos instelbare oculair kan de vergroting naar behoefte en variabel van 25x tot 75x ingesteld worden.Dit houdt in dat : bij een vergroting van 75x een onderwerp dat op ongeveer 375 meter afstand staat, gezien wordt als op 5 meter met het blote oog.
Digiscoping
Ze zijn ook geschikt voor digiscoping. Met behulp van de # 49-14910 digitale camera adapter de Luxe kan de digitale camera achter de body geplaatst worden. Bijna elke digitale camera of compacte camcorder kan hiervoor worden gebruikt.
Paraattas
De spotting scope wordt in en fraaie paraattas geleverd, waarmee u direct : en snel de scope in gebruik kunt nemen en tijdens het gebruik ook nog de nodige bescherming biedt.
Algemeen
Spotting scopes met deze specificaties vallen in de hogere categorie en worden veelal gebruikt door enthousiaste ornithologen, jagers, natuurliefhebbers en vogelspotters. De prijzen van de Bresser Pirsch spotting scopes liggen echter uiterst concurrerend in de markt : en kosten slechts een fractie van vergelijkbare modellen van andere leveranciers.
Veel kijkgenot…voor relatief weinig geld!
Leveringsomvang
● Bresser Pirsch 25-75×100 Spotting Scope
● Paraattas
● Statiefaansluiting
● Draagriemen
● Lensbeschermdoppen
● Handleiding
Specificaties
:Artikelnummer
4322000
:Artikelnaam
Pirsch 25-75×100
:Optisch design
Porro
:Coating van het optiek
Volledig multi gecoat
:Prisma’:s
BaK-4
:Vergroting
25x-75x
:Objectief lensdiameter
100 mm
:Lichtsterkte
16,00
:Schemergetal
50,00
:Gezichtsveld op 1000 meter afstand
26 m
:Afmetingen
485x128x177 mm
:Totaal gewicht (zonder verpakking)
2100 gram
:Scherp te stellen vanaf
8 meter
:Waterdicht
Ja
:Garantie
2 jaar