Bresser Spotting Scope - Spolux 20-60x80 - Incl. Statief en Smartphonehouder
Bresser Spotting Scope – Spolux 20-60×80 – Incl. Statief en Smartphonehouder

Bresser Spotting Scope – Spolux 20-60×80 – Incl. Statief en Smartphonehouder

429,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

De BRESSER Spolux 20-60×80 spotting scope is de perfecte allrounder voor elke vorm van buitenobservatie. De grote opening van 80 mm laat voldoende licht door in de optiek voor een hoge vergroting, zelfs bij schemering en weinig licht. Met de traploze zoom van 20x tot 60x vergroting kunt u uw observatieobject snel optisch dichterbij brengen. De fase-coating zorgt voor een goed contrast en hoge resolutie. Voor het kijken met of zonder bril, stelt u eenvoudig de optimale afstand in tussen de oculairlenzen en de ogen met behulp van de twist-up-oogschelpen. Of u nu vogelsoorten wilt identificeren of u wilt richten op wild, zelfs op lange afstanden: De waterdichte en met stikstof gevulde spotting scope met geïntegreerde zonnekap houdt het zicht vrij bij elk weertype!
Fotografie
Ook amateurfotografen komen met de Spolux-spotting scope aan hun trekken, want een smartphonehouder is al inbegrepen. De optiek is stabiel op het meegeleverde statief – perfect voor trillingsvrije opnamen. Zo kunt u de mooiste motieven uit de natuur gemakkelijk vastleggen in foto’s of video’s.
Materialen
Voor de vervaardiging van het scherpstelwiel en het oculair is gekozen voor robuust metaal, zodat u ook lang van uw spotting scope kunt genieten. Bovendien ligt hij stevig in de hand dankzij de rubberen bekleding.
Coating
Het glas is voorzien van een hoogwaardige fase coating. Zo kunt u tijdens uw waarnemingen genieten van bijzonder contrastrijke beelden met een hoge resolutie.
Waterproof
De spotting scope is waterdicht en dus beschermd tegen regen en opspattend water. De stikstofvulling zorgt er bovendien voor dat de prisma’s en lenzen niet beslaan bij abrupte temperatuursveranderingen. En omdat de zon af en toe ook het zicht belemmert, is een uitbreidbaar verblindingsschild geïntegreerd.
Transport
Met zijn compacte afmetingen is de Spolux 20-60×80 spotting scope perfect voor reizen en excursies. Daartoe kunnen alle onderdelen worden opgeborgen in de stevige rugzak. Met de lensstofkap wordt de gevoelige lens extra beschermd tijdens het reizen.
KENMERKEN Hoogwaardige spotting scope voor universeel gebruik buitenshuis
Vergroting: 20-60x / objectiefdiameter: 80 mm
Traploze zoomfunctie
Waterdichte en met stikstof gevulde behuizing
Optiek van glas met fase-coating
Twist-up-oogschelpen
Verlengbaar verblindingsschild
Afmetingen: 400 x 100 x 170 mm; gewicht: 1546 g