Met de Bresser zoom-spotting scope 20-60×60 met tafelstatief werp je een aandachtig oog op de schoonheid van onze natuur. Zodat je tijdens je ontdekkingstochten door flora en fauna zoveel mogelijk kunt zien, verzamelt deze optiek met zijn grote lensdiameter van 60 mm veel licht. Bovendien is de spotting scope op alle glasoppervlakken volledig gecoat – voor nog meer lichttransmissie en minder vervelende reflecties. De duidelijke afbeeldingen van herten, bevers, ooievaars en andere wilde dieren zorgen gegarandeerd voor enthousiasme – zelfs bij slechte lichtomstandigheden. Bekijk elk detail met gemak: dankzij de traploze zoom met 20-60x vergroting kom jij dichtbij je dierenmotieven zonder ze af te schrikken. Met de kleinste vergroting kijk je op een afstand van 1000 m op een beeldveld van 29 meter. In observaties is het goede soms heel dichtbij? Je kunt het beeld scherpstellen met de zoom spotting scope vanaf een afstand van twaalf meter.
De spotting scope voor geweldige uitzichten met bril en camera
Heb jij jouw bril nodig om het volledige perspectief te krijgen? Geen probleem: met de opvouwbare rubberen oogschelp is de spotting scope perfect voor brildragers. Zo kan de afstand tussen de ogen en de oculairlens eenvoudig worden aangepast. Maar of je nu een bril draagt of niet – de spotting scope heeft een geweldige reikwijdte van schuin zicht.
Veilig onderweg – de 20-60×60 spotting scope
De compacte afmetingen maken de lichte spotting scope jouw ideale metgezel op elke wandeling en reis. Dankzij de rubberen bekleding is hij altijd makkelijk vast te houden als je spontaan wilt genieten van een blik in de verte. De spotting scope voor vogels kijken en natuurontdekkingen is ook goed beschermd bij een impact van weersinvloeden. Als je eenmaal een vaste observatieplek hebt gevonden, staat de optiek stabiel op het meegeleverde tafelstatief met draaibare handgreep. Hoewel we blij zijn met mooi weer als het gaat om buitenactiviteiten, kan te veel zon soms ons zicht belemmeren. Hiervoor is de spotting scope voorzien van een verblindingsscherm, dat je bij storende reflecties eenvoudig kunt uittrekken. Wanneer je natuuravontuur afgelopen is, berg je hem eenvoudig op in de transporttas met draagriem.
Algemene specificaties:
Kleur behuizing: zwart
Kleur lens: blauw
Materiaal behuizing: staal
Versterking behuizing: staal, rubber
Lengte: 350 mm
Breedte: 155 m
Hoogte: 95 mm
Gewicht: 998 gram
Technische specificaties:
Minimale vergroting: 20x
Maximale vergroting: 60x
Lichtsterkte: 9
Schemergetal: 34,64
Gezichtsveld op 1000 meter: 29 meter
Gezichtsveld in graden: 1,66 graden
Scherp te stellen vanaf: 12 meter
Inhoud:
1 Spotting scope
1 Tafelstatief
1 Draagtas
1 Oculair van 20x-60x
1 Beschermdop