Bresser Telescoop Travel 60x Rubber 42,5 Cm Zwart 6-delig
Bresser Spotting Scope Travel 20-60×80 Zwart

Bresser Spotting Scope Travel 20-60×80 Zwart

126,70

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Met de Bresser Travel 20-60×80 spotting scope zie jij de wereld met andere ogen. Zijn compacte ontwerp en lichte gewicht maken hem tot de ideale reisgezel. En er is genoeg te ontdekken: prachtige landschappen, broedende watervogels of grazende wilde dieren. Met de Porro spotting scope richt jij jouw blik specifiek op elk wonder van de natuur. En het toont je dat in een 20 tot 60x vergroting, waarbij jij continu kunt zoomen. Zo blijft de afstand altijd groot genoeg om de diermotieven niet te laten schrikken, terwijl ze toch dichtbij genoeg lijken om aan te raken. Je ziet jouw favoriete vogel één km verderop? Met een vergroting van 60x, lijkt het alsof het slechts 16,6 m ver is.
Vluchtige momenten snel in beeld
Vooral bij het observeren van de wilde dieren is het motto: wees snel! Omdat het motief niet wacht tot je jouw optiek hebt geoptimaliseerd. Daarom kun jij met de snelle en nauwkeurige scherpstelling snel elk waarneemobject scherp stellen. En niet alleen over lange afstanden. Want soms is het goede plotseling heel dichtbij. Dan bewonder het in de close-up instelling vanaf 5 meter afstand, mooi en scherp. Geen kans op scherpe beelden zonder bril? Natuurlijk, jij kunt jouw bril ophouden! Dan blijven de Twist-up oogschelpen gewoon ingedraaid en past de afstand tussen je ogen en de oculairlens perfect.
Open nieuwe perspectieven met de 20-60×80 spotting scope
Het is niet alleen overdag de moeite waard om in de verte te kijken. Zelfs als het donker wordt, kan men nog veel spannende waarnemingen doen. Daarom heeft de travel scope een grote opening van 80 mm. Op die manier vangt het apparaat genoeg licht op om zelfs in de schemering nog enige tijd herten, vogels etc. te kunnen bewonderen. Bij de hoge vergrotingen zorgen de BK-7 prisma’s en de volledige coating van de objectieven bovendien voor een helder beeld. Zo verlies jij geen detail uit het oog tijdens jouw observatietochten.
Specificaties:
Kleur: zwart
Materiaal: rubber, kunststof
Afmetingen: 42,5 x 10,3 cm (LxB)
Optische specificaties:
Minimale vergroting: 20x
Maximale vergroting: 60x
Lensdiameter: 80 mm
Lichtsterkte: 16
Schemergetal: 69.28
Focusafstand: 15 meter
Inhoud:
1 Spotting scope
1 Tafelstatief
1 Tas met schouderriem
2 Beschermkappen voor oculair en objectief
1 Gebruiksaanwijzing