Dag en nacht geeft de Regal M2 je de de scherpste beelden die er zijn. Je geniet er van tijdens het kijken naar vogels, natuur, langeafstandskijken en zelfs astronomische observatie.
Technische details:
– Kleur: Groen
– Kleurtoon: Groen
– Bouwvorm: Spotbereik
– Lenscoating: Volledig en meervoudig gecoat
– Oculairs: 20 mm
– Zichtveld/1000 m: 43 cm (17″) m
– Gewicht: 1327 g- ED Lens: Minimaliseert chromatische aberratie, zorgt voor een nauwkeurige kleurweergave met een verhoogde resolutie en contrast.
– XLT Coatings (Volledig Multi-Coated Optics): De eigen XLT-lenscoatings maximaliseren de lichttransmissie via het optische pad voor helderdere beelden en een hogere resolutie en contrast.
– Behuizing van magnesiumlegering: Sterk en duurzaam, maar lichter dan traditionele behuizingen van een aluminiumlegering.
– Dubbele focus: Grove scherpstelling voor ruwe aanpassing en fijne scherpstelling voor gedetailleerde aanpassing. Nieuw sneller scherpstelmechanisme.
– Roterende statiefaansluiting met vergrendelingen: Maakt oriëntatie van het oculair in de beste kijkpositie voor toepassing mogelijk.
– 16-48x zoom oculair: Instelbare vergroting, zodat u een breed gezichtsveld hebt voor algemene weergave en gedetailleerde weergave van dichtbij, indien nodig.
– Draai de oogschelp voor de juiste positionering van de ogen van de gebruiker voor comfortabel kijken met of zonder bril.
– De standaard 1,25″ oculairhouder maakt het mogelijk om verschillende astronomische oculairen te gebruiken met de telescoop.
– Inclusief T-adapterring voor eenvoudige 35mm/digitale SLR-fotografie.
– Schuifbaar zonnescherm met kijklijn houdt strooilicht buiten en houdt vocht uit de objectieflens. De zichtlijn helpt bij het vinden van het onderwerp dat u in beeld wilt brengen.