Luxe Monokijker Groen 12x50 - Monoculair Verrekijker - Vogelkijker - Spotting Scope - Telefoonhouder - Opberghoes - Handriem - Compact & licht
Luxe Monokijker Groen 12×50 – Monoculair Verrekijker – Vogelkijker – Spotting Scope – Telefoonhouder – Opberghoes – Handriem – Compact & licht

Luxe Monokijker Groen 12×50 – Monoculair Verrekijker – Vogelkijker – Spotting Scope – Telefoonhouder – Opberghoes – Handriem – Compact & licht

49,99

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Houd jij ervan om in de natuur te zijn en alles te ontdekken wat de natuur jou te bieden heeft? Haal vanaf nu jou favoriete object tot in detail dichtbij! Of het nu gaat om het spotten van snel bewegende vogels of het observeren van een grote berg, deze monokijker biedt het allemaal. Haar compacte design en haar van hoogwaardige gecoate lens maakt deze monokijker ideaal voor iedereen die ervan houdt om de wereld te ontdekken. Leg alles om je heen gemakkelijk vast met de meegeleverde telefoonhouder en afstandsbediening
Niets is zo vervelend dan een object goed in beeld te hebben en hem dan uit het oog te verliezen omdat de kijker niet meewerkt. Wij ervaarde deze problemen en dit is de reden dat onze monokijker op 100% gebruikersgemak is ontwikkeld. De gratis bijgeleverde handstrap in combinatie met het professionele statief zorgen ervoor dat je jouw object niet meer uit het oog hoeft te verliezen. Samen met de soepel bewegende zoomfunctie kun je urenlang kijkplezier ervaren zonder ook maar enige tegenslag.
Andere voordelen:
Compact en licht design – Met een gewicht van 300 gram is deze monokijker van L.O.B. GOODS ideaal voor wandelaars, hikers en iedereen die een klein beetje ruimte over heeft in zijn of haar rugzak of hand.
Zoom in tot in detail met de 12x vergroting – Door de ruime vergroting kun je objecten tot wel 5000 meter dichtbij halen en tot in detail bekijken. Andere monokijkers hebben vaak een vergroting tot 8x, wat ervoor zorgt dat objecten onduidelijk en ver weg blijven. Met de monokijker van L.O.B. GOODS is dit dus geen probleem!
ABS materiaal – ABS is een duurzaam en sterk materiaal en wordt daarom ook gebruikt voor producten waaraan hoge veiligheidseisen worden gesteld zoals bijvoorbeeld autobumpers of motorhelmen. Hierdoor is deze kijker extreem stevig en is hij valbestendig.
Dubbel gecoated lens – De dubbel gecoate lens zorgt voor een hoge resolutie en helder zicht, zelfs wanneer het schemert!
50mm lens – De 50mm lens zorgt voor veel lichtinval, wat ervoor zorgt dat de objecten helder in beeld komen.
Water- en stofdicht – Wanneer het regent tijdens het wandelen hoef je je geen zorgen te maken over de monokijker door haar regenproef design. Daarnaast gaat deze monokijker erg lang mee, omdat hij ook nog eens stofdicht. Dit maakt hem geschikt voor ieder weer en iedere omgeving.
Smartphonehouder en bluetooth afstandsbediening
Sommige beelden zijn te mooi om slechts één keer te zien of om helemaal voor jezelf te houden. Daarom kan je door middel van de bijgevoegde smartphonehouder en blueotooth afstandsbediening foto’s maken op afstand van alles wat je ziet. Bevestig de telefoonhouder aan de monokijker, en je smartphone aan de telefoonhouder. Geschikt voor zowel Android telefoons als Iphones tot 8,5 centimeter breed. Zo bewaar je elke herinnering en kan je deze altijd met je vrienden delen.
Handstrap
Bevestig de bijgeleverde handstrap eenvoudig aan de monokijker van L.O.B. GOODS, doe je hand erdoor en geniet van extra stevigheid. De extra stevigheid voorkomt trillingen, omdat vasthouden nu geen enkele moeite meer kost. Daarnaast zorgt deze extra stevigheid ervoor dat je eenvoudig van object naar object kunt gaan doordat scherpstellen geen moeite meer kost.
Inclusief luxe draagtas
De monokijker komt met een stevige draagtas Zo kun je hem snel inpakken en meenemen! Dit maakt deze monokijker perfect voor reizen en lange wandeltochten. De monokijker is dus eenvoudig op te bergen!
Garantie
Heb je enige problemen met de monokijker van L.O.B. GOODS, dan lossen wij deze problemen graag samen op. is de monokijker, om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.
Kies vandaag nog voor monokijker van L.O.B. GOODS en geniet morgen al van het verbreden van jouw horizon!