M-Iconic Monoculair verrekijker - 12x50 - Verrekijker vogelsspotten - Monoculair - Vogelkijker - Monokijker - Spotting scope - Compact - Donkergroen
M-Iconic Monoculair verrekijker – 12×50 – Verrekijker vogelsspotten – Monoculair – Vogelkijker – Monokijker – Spotting scope – Compact – Donkergroen

M-Iconic Monoculair verrekijker – 12×50 – Verrekijker vogelsspotten – Monoculair – Vogelkijker – Monokijker – Spotting scope – Compact – Donkergroen

54,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Houd jij van het buitenleven en alles wat de natuur te bieden heeft? Dan is deze compacte monoculaire kijker echt iets voor jou! Deze lichtgewicht monokijker is handig en eenvoudig mee te nemen. Van vogels spotten tot het observeren van grotere dieren, deze monoculair kan het allemaal. Met de vergrotingsfactor van 12x en de diameter van 50 mm krijg je ieder organisme haarscherp in het vizier. Door de bijgeleverde smartphone houder kun je deze beelden ook vastleggen.
Monoculair verrekijker van hoge kwaliteit Deze monokijker is ontworpen met alleen de meest hoogwaardige onderdelen. De vergrotingsfactor van 12x en de lensdiameter van 50 mm maken ook de uittredepupil van 4,17 mm erg aangenaam voor het oog. Bij deze spotting scope hoef je niet seconden lang te zoeken naar het beeld. Plaats je oog voor de kijker en verkrijg direct haarscherp beeld. Het glas prisma is hoogwaardig BaK-4 met een Fully Multi-Coated coating van zeer hoge kwaliteit.
M-Iconic Monoculair verrekijker Haarscherp beeld door BaK-4 prisma en Fully Multi-Coated coating.
Vergrotingsfactor 12x en lensdiameter 50 mm
Compact en ergonomisch ontwerp.
Nauwkeurige bediening voor stabiele en heldere beelden.
Lichtgewicht en eenvoudig mee te nemen.
Mogelijkheid om beelden ook vast te leggen.
Met o.a. bijgeleverd draagriempje, opbergtasje en smartphone houder.
Voor overdag en ’s nachts.
Ergonomisch ontwerp, nauwkeurige bediening Met één hand snel en nauwkeurig door de wereld navigeren en direct focussen op wat jij wil. Dat zijn de voordelen van de M-Iconic Monoculair verrekijker. De kijker is zelfs bij weinig licht te gebruiken door de verbeterde lichttransmissie. Door de 98% doorlaatbaarheid van licht zul je geen waas of andere vreemde filter op je netvlies ervaren. Met het handige draagriempje wordt het kijken ook comfortabeler. Jouw hand wordt minder snel moe en goed gebruik van het draagriempje levert stabielere en duidelijkere beelden op.
Overal voor te gebruiken en handig mee te nemen Door het lichte en compact ontwerp, is deze kijker zeer geschikt om overal mee naartoe te nemen. Het bijgeleverde opbergtasje met draagriem maakt het eenvoudig om de monokijker te vervoeren, zowel om je nek als om je schouder. Denk ook aan het gebruik van deze monoculair tijdens racewedstrijden, voetbalwedstrijden, reizen, wandelen en verkennen van de wereld in het algemeen. Dus of je deze monokijker nu binnen, buiten, overdag of ’s nachts wilt gebruiken, te allen tijde heb je scherp beeld en weet je wat er speelt.
Geleverd met smartphone houder om beelden ook vast te leggen Je hebt ook de keuze om de beelden vast te leggen met je smartphone. De monoculaire kijker wordt namelijk geleverd met een smartphone houder die compatibel is met bijna alle beschikbare smartphone merken. Klem je smartphone in de smartphone houder en begin met het vastleggen van al het moois dat je tegenkomt in de wereld. Creëer onvergetelijke herinneringen!
Specificaties: Inhoud verpakking: 1x M-Iconic Monoculair verrekijker 12×50, 1x Opbergtasje met draagriem, 1x Draagriempje voor je hand, 1x Smartphone houder, 1x Reinigingsdoekje, 1x Gebruikshandleiding
Materiaal: kunststof, rubber
Vergroting: 12x
Diameter lens: 50 mm
Glas prisma: BaK-4
Type coating: Fully multi-coated
Kleur: donkergroen, zwart
Gewicht: 335 gram
Afmetingen product: 16 cm x 5 cm x 7 cm
Afmetingen verpakking: 9 cm x 18,5 cm x 11 cm
Te gebruiken voor: het bekijken, observeren en vastleggen van wilde dieren, landschappen en al het andere wat de natuur te bieden heeft.
Ideaal voor: vogelaars, vogelspotters en alle andere geïnteresseerden in de schoonheid van de natuur en alles wat de natuur te bieden heeft.
Deze M-Iconic Monoculair verrekijker is ideaal voor alle geïnteresseerden in de schoonheid van de natuur die wilde dieren, landschappen en alles wat de natuur te bieden heeft, willen bekijken, observeren en vastleggen.