MEBIUS Monoculair Verrekijker - 15-45x60 High Powered - Spotting Scope - Incl. Statief en Mobielhouder
Professionele Monoculair Verrekijker – 15-45×60 High Powered – Spotting Scope – Incl. Statief en Mobielhouder

Professionele Monoculair Verrekijker – 15-45×60 High Powered – Spotting Scope – Incl. Statief en Mobielhouder

99,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Zit daar nu echt een ijsvogel? Of is het toch gewoon een roodborstje? Misschien toch maar proberen om voorzichtig wat dichterbij te komen… en weg is het beestje! Met de compacte Mebius Spotting Scope haal je de natuur dichtbij zonder het te verstoren.
Mis geen enkel detail
Deze monoculaire verrekijker komt als complete set, voorzien van alles om het maximale uit je spotsessies te halen! Mis geen enkel detail door middel van de 60mm zoomlens, met een vergroting van 15x tot wel 45x. Wil je optimaal genieten van deze hoge vergrotingsfactors? Dan gebruik je het bijgeleverde tafelstatief om je scope te stabiliseren. Zo zie je gegarandeerd haarscherp, zelfs in de verste vertes.
✓ Optimale lens – De speciaal gecoate lenzen, in combinatie met de hoge kwaliteit BAK-4 prisma & grote lensopening zorgen voor optimale lichttransmissie en haarscherp beeld! Zo zie je zelfs scherp in beperkt licht.
✓ Telefoonhouder – Wil jij jouw mooiste ontdekkingen langer bewaren en delen met jouw vrienden en familie? Klik de universele smartphone houder aan de scope en schiet direct in de natuur de mooiste foto’s.
✓ Waterproof – Bestand tegen regen, vrieskou & stevige windvlagen! Met de monokijker spot je zonder probleem in heftige weersomstandigheden, ieder seizoen!
✓ Comfortabel kijken – Met het uitschuifbare oculair en de lichte hoek van het oogstuk kijk jij altijd comfortabel.
✓ Compact, lichtgewicht & robuust – Zit nooit meer zonder scope en neem deze kijker overal mee naartoe.
Voorbereid op pad
Of je nu een beter kijkje wil nemen in eigen tuin of erop uit trekt naar verre oorden, de compacte monokijker reist met je mee. Zo past hij niet alleen in een rugzak, maar is hij met een totaal gewicht van 570 gram een absoluut lichtgewicht! Laat je die rugzak liever thuis? Geen probleem! Dan neem je de spotting scope evengoed mee in de meegeleverde beschermende draagtas.
Trek je wandelschoenen maar alvast aan! Met de Mebius Spotting scope ontdek je de natuur van extreem dicht bij, vanuit iedere hoek & door weer en wind. Wat ga jij spotten?
▶ Inhoud: 1x monoculair verrekijker, 1x telefoon houder, 1x draagtas , 1x statief, 1x handleiding & 1x schoonmaakdoekje
▶ Vergroting: 15-45 keer
▶ Lens diameter: 60 mm
▶ Prisma: BaK-4
▶ Field of View (1000m): 42 – 21 m
▶ Uittrede pupil diameter: 4 – 1.3 mm
▶ Gewicht: 570 gram
▶ Afmetingen: 310 x 140 x 70 mm
3 jaar garantie – Wij zijn er 100% zeker van dat de kwaliteit van de Spotting Scope optimaal is én blijft. Daarom komt de scope standaard met 3 jaar garantie.