MEBIUS Monoculair Verrekijker – S-Series – 12×50 – Monokijker voor vogelsspotten – Compacte Vogelkijker – Spotting scope – Groen

59,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Stel je voor: je loopt door het bos en denkt een ijsvogel te zien. Je probeert dichterbij te komen, maar het arme beestje schrikt en vliegt weg. Met de Mebius Monoculair Verrekijker kun je veilig op een afstand de natuur bewonderen zonder deze te verstoren. Onze producten zijn speciaal ontworpen met oog op kwaliteit en om jou de beste kijkervaring te geven.
Veel kracht in een kleine verpakking
Deze monoculaire verrekijker is ontworpen voor elke wandeling. Door zijn kleine formaat en lichte gewicht is hij ideaal om mee te nemen op elke wandeling, doordat hij makkelijk in je jaszak past. De 50mm lens zorgt voor een vergroting van 12x. Hierdoor kan je van ver toch nog scherp zien. En dat alles zonder een grote en zware verrekijker mee te nemen. Ideaal dus!
✓ 12x vergroten – Deze monokijker is misschien dan wel klein, maar hij vergroot nog net zoveel als een normale verrekijker!
✓ Optimale lens met FMC – De lenzen zijn gecoat met een speciale Fully Multi Coating. Dit garandeert betere lichttransmissie, waardoor jij alles helderder en scherper ziet!
✓ Telefoon houder – Met de telefoonhouder kan je direct foto’s maken met de kijker. Zo kunnen je familie en vrienden ook mee genieten van jouw avonturen!
✓ Waterproof – Bestand tegen regen, vrieskou & stevige windvlagen! Met de monokijker spot je zonder problemen in heftige weersomstandigheden, ieder seizoen!
✓ Compact, lichtgewicht & robuust – Zit nooit meer zonder scope en neem deze kijker overal mee naartoe.
Comfortabel op pad
Met deze monokijker heb je nooit meer last van een zware, onhandige verrekijker die om je nek hangt. Met 261g is deze monokijker echt een lichtgewicht! Daarnaast past hij makkelijk in je jaszak. Hierdoor heb je beide handen vrij en kan je echt op ontdekkingstocht!
Trek je wandelschoenen maar alvast aan! Met de kijkers van MEBIUS ontdek je de natuur van extreem dicht bij, vanuit iedere hoek & door weer en wind. Wat ga jij spotten?
Specificaties:
Inhoud: 1x monoculair verrekijker, 1x telefoonhouder, 1x opbergdoos, 1x handleiding, 1 x schoonmaakdoekje & lenzenkappen
Vergroting: 12x
Oogstuk diameter: 21mm
Lens diameter: 50mm
Prisma: BaK-4
Lens Coating: FMC
Field of View (1000-m): 143m
Uittrede pupil diamter: 4,4mm
Gewicht: 261 gram
Afmetingen 165 x 52 x 45mm
3 jaar garantie & gratis reparaties – Wij zijn er 100% zeker van dat de kwaliteit van de kijker optimaal is én blijft. Daarom komt de scope standaard met 3 jaar garantie & gratis reparaties.