Monoculair - Monokijker Met Extra Stevig Statief - Draagbare Telescoop - Monokijker - Enkelvoudige Verrekijker - Smartphone Monokijker - Inclusief E-Handleiding -
Monoculair Verrekijker – Telescoop – Monokijker – Spotting Scope – Inclusief Statief en E-Handleiding

Monoculair Verrekijker – Telescoop – Monokijker – Spotting Scope – Inclusief Statief en E-Handleiding

23,70

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Deze stevige monoculair voldoet aan al uw wensen. Heeft u ook genoeg van wazige lensen en een onstabiel statief? Dan is deze monokijker van Lemi’s Goods ideaal voor u. De monoculair is namelijk voorzien van een fully multi coated Bak-4 lens en wordt geleverd met een extra stevig statief.
De compacte draagbare monoculair is ideaal voor elke natuurliefhebber en voor iedereen die foto’s met zijn smartphone wilt maken. Het compacte formaat en de draagriem maken de monokijker uitermate praktisch. De monokijker wordt geleverd met een bijbehorende smartphone standaard en een extra stevig statief. Hierdoor maak je eenvoudig haarscherpe foto’s met je smartphone. De monoculair is van hoge kwaliteit en is gemaakt van duurzaam materiaal.
Extra stevig statief
De monoculair wordt geleverd met een extra stevig en duurzaam statief. Het statief bevestigd u eenvoudig aan de monokijker.
BAK-4 lens
De monoculair is voorzien van een fully multi-coated BAK-4 lens. De lens zorgt voor een betere lichtsterkte en helderheid. Kortom, een haarscherp beeld.
Waar kunt u de monoculair gebruiken?
De monoculair van Lemi’s Goods is uitermate geschikt voor natuurliefhebbers, vogelspotters en jagers. Het compacte model is eenvoudig mee te dragen en is voorzien van een draagriem. De monoculair is tevens voorzien van een kompas, ideaal voor natuurliefhebbers!
De monokijker is ook geschikt om mee te nemen op vakantie. Zo maak je eenvoudig de scherpste en helderste foto’s met je smartphone. Bevestig eenvoudig je smartphone met het bevestigingsstuk en maak de scherpste helderste foto’s. Zo kan je, zelfs van afstand, haarscherpe en heldere foto’s maken met je smartphone.
Deze monoculair is zeer scherp geprijst en snel geleverd. Binnen enkele clicks is deze high quality monoculair van u, wacht dus niet langer!
Wat zijn de productspecificaties:
• Zoom van 40×60
• Gewicht van 380 gram
• Diameter oogstuk: 3mm
• Objectief diameter: 14mm
• Maximaal gezichtsveld: 9.500m
Wat krijg je van ons:
1x Draagtas
1x Monoculair
1x Bevestigingsstuk Smartphone
1x Extra stevig statief
1x Schoonmaak doekje
1x Draagriem
1x E-handleiding (deze krijgt u digitaal toegestuurd)
Gebruik de monoculair in de natuur, tijdens sportwedstrijden of op andere momenten waarop u haarscherpe foto’s en video’s met uw smartphone wilt maken.
Service
Indien u vragen heeft over het product, aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Dit kan heel simpel met een appje (nummer te vinden op onze winkelpagina)! Ons team van medewerkers beantwoordt uw vraag binnen 24 uur. En indien u niet tevreden bent kunt u het product gratis retourneren.