Monokijker Monoculair Verrekijker voor Vogelaars Spotting Scope 20-60×60 – Zwart – Incl. Statief en Smartphone houder

59,99

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Als gepassioneerd natuuronderzoeker zittend op het mooiste plekje met je Spotting Scope, hopend op het prachtigste exemplaar ooit, wanneer je geduld rijkelijk wordt beloond voel je je de koning te rijk, wat een mazzel dat je deze monokijker hebt gekocht om alles van dichtbij te kunnen bekijken, wat het nog mooier maakt is dat je dit ook via je telefoon kan waarnemen en je er een foto van hebt kunnen maken, anders geloven ze thuis natuurlijk nooit wat jij allemaal hebt gezien vandaag.
Samen met statief, draagtas en smartphone houder, is het perfect en compleet voor wandelen, dieren observeren, vliegtuigspotters, en reizigers. Deze richtkijker is ontworpen om u geweldige prestaties te bieden in een breed scala aan kijksituaties.
Wanneer je gaat wandelen, kan deze scope een comfortabel groot uitzicht op lange afstand bieden, een prachtig landschap. Wanneer je met je gezin naar het wildpark reist, laat deze scope je een beetje dichter bij om de dieren te observeren. Je kinderen zullen er ook dol op zijn.
VOORDELEN
✔ Krachtige vergroting. 20-60×60
✔ Gezichtsveld 38-19m / 1000m
✔ Anti-Slip rubber body.
✔ Intrekbaar zonnevizier.
✔ Compleet met accessoires.
✔ Lichtgewicht.
✔ Makkelijk meenemen.
✔ Geschikt voor brildragers.
✔ Regenproof.
Krachtige vergroting
Deze spotting scope biedt een krachtige zoomvergroting die continu kan worden ingezoomd van 20x tot 60x, waardoor het gemakkelijk is om de afstand tussen jou en het doel te verkleinen. Het oculair onder een hoek van 45° biedt een comfortabeler kijkgevoel voor het fotograferen van vogels, astronomie, het bekijken van vliegtuigen, dieren in het wild, enz.
Gezichtsveld
38-19m/1000m
Een gezichtsveld van 38 op 1000 meter betekent dat het complete beeld op 1000 meter afstand door de verrekijker 38 meter breed is.
Anti-slip body
De hoogwaardige rubberen pantserstructuur biedt een effectieve antislip grip, je hebt slechts één hand nodig om hem vast te houden;
De hoofdcilinder heeft een grote scherpstelring met “Smooth Glide” textuur + antislip comfortabele gegoten greep;
De intrekbare oculairs kunnen met of zonder bril worden gebruikt
Intrekbaar zonnevizier ingebouwd in de hoofdlens-cilinder om verblinding te verminderen.
Compleet
De spotting scope wordt geleverd met een statief, telefoonhouder, reinigingsdoekje, draagtas, oculair en objectieflensbeschermkap.
De schroefbasis van de scope is een standaard 1/4-20 getapt gat dat universeel is voor de meeste vloerstatieven.
De verstelbare telefoonadapter kan de meeste modellen mobiele telefoons vastklemmen.
De beschermkap voor oculair en objectieflens, reinigingsdoekje en draagtas houden uw telescopen te allen tijde schoon.
Multi-coated
De volledig multi-coated film biedt u een comfortabel groot zicht op sterren. Het is een goed cadeau voor liefhebbers van astronomie
Ook perfect voor wandelen, jagen, dieren observeren : Wanneer u gaat wandelen, kan deze scope u een comfortabel groot uitzicht op lange afstand bieden, een prachtig landschap. Wanneer u met uw gezin naar het wildpark reist, biedt deze scope u een dichtbij om de dieren te observeren. Je kinderen zullen er ook dol op zijn.
Vloerstatief
Het statief is een tafelstatief van ongeveer 30 cm dat samen met de spotting scope wordt geleverd. Des te meer je inzoomt, hoe meer last van trillingen en daarom kan je de spotting scope beter op een statief plaatsen en zo stabiel houden. Daardoor heb je namelijk rustig beeld, en genieten van de vergroting, de scherpte van het beeld en de helderheid.
Deze spotting scope is een goede keuze die perfect past op een vloerstatief met een standaard getapt gat. U kunt het statief plaatsen waar u maar wilt daardoor staat de scope heerlijk stabiel.
Geschikt voor brildragers
Door de intrekbare oculairs kunnen deze met of zonder bril worden gebruikt + intrekbaar zonnevizier ingebouwd in de hoofdlenscilinder om verblinding te verminderen.
Afmeting
30,5 cm x 13,5 cm x 8 cm.
700 gram.