Monokijker Spotting scope 12x50 Monoculair Verrekijker voor Vogelaars - Vogelkijker incl. gsm Houder -Tripod Statief
Monokijker Spotting scope 12×50 Monoculair Verrekijker voor Vogelaars – Vogelkijker incl. gsm Houder -Tripod Statief

Monokijker Spotting scope 12×50 Monoculair Verrekijker voor Vogelaars – Vogelkijker incl. gsm Houder -Tripod Statief

39,99

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

De Ideale Monoculair met luxe uitstraling, voor mensen met interesse voor de wereld om zich heen, extra genieten van je uitstapjes en buitenactiviteiten.
Bewonder de natuur, spot mooie vogels, Beleef een wedstrijd in sportarena’s, concerten shows alsof je op de eerste rij zit.
Dit Prachtige instrument is een perfecte en doeltreffende uitrusting waarmee je kunt inzoomen en verre beelden scherper en nauwkeuriger kunt vergroten.
Deze fraaie monoculair die samen met jou de mooiste avonturen gaat beleven is makkelijk in de omgang, ziet er goed uit, gaat graag mee op stap, en is daarmee een graag geziene metgezel.
Voordelen
licht van gewicht.
Helder beeld zonder vervorming.
Goede grip.
BAK-4.
Compact.
Ergonomisch.
Inclusief statief en houder voor smartphone.
mooi ontwerp.
met één hand te gebruiken.
Twist up cup.
Geschikt voor brildragers.
Een monokijker, ook wel monoculair of mono-verrekijker genoemd, is een verrekijker met één oculair. In tegenstelling tot een normale verrekijker, kan je met deze kijker slechts met één oog kijken.
wanneer er een oogafwijking of slecht zichtvermogen in één oog is een monokijker zeker een hele goede optie.
Licht van Gewicht
De monokijker is 345 gram en daarom een stuk lichter en makkelijk mee te nemen. Mede daardoor makkelijker met het handkoord mee gedragen worden.
Compact formaat
De kijker is compact met zijn 17.8 cm, neemt veel minder ruimte in beslag in uw tas, is eenvoudig met één hand te bedienen en heeft toch voldoende vergroting daarom past hij met gemak in je rugtas wanneer je hem even niet nodig hebt.
HD glas
HD kijkers zijn over het algemeen optische objectieven met fully multi coated groene coating, wat zorgt voor scherpe en heldere beelden zonder vervorming.
Bij een multicoated objectief zijn de lenzen van meerdere coatinglagen voorzien. Met een nog veel beter resultaat.
Eigenschappen
De buitenkant van de kijker is gemaakt van milieuvriendelijk rubber waardoor je meer grip hebt en tegen een stootje kan.
De Lenzen binnenin zijn gemaakt van BaK-4-glas Het is gemaakt van bariumkroonglas en heeft een hogere brekingsindex dan BK-7-glas. Je kunt dus van een verrekijker met BaK-4-glas verwachten dat deze een mooier beeld en heldere randen bij een groot gezichtsveld heeft.
Vergroting
12×50 wat betekent dat de 12 het getal van de vergroting is en 50 de lens diameter.
Focusring is een draaiknop om scherp te stellen waardoor je voorwerpen die wat verder weg zijn dichterbij kunt halen.
Ergonomisch
Ligt goed in je hand door zijn goede vorm tenslotte draag je hem soms een groot deel van de dag met je mee, de focusring is makkelijk te draaien naar de juiste sterkte met dezelfde hand.
Met statief en houder voor smartphone
Inclusief houder voor je smartphone waardoor je gelijk een foto kan maken wanneer je dan toch dat ene moment vangt, en een statief met een hoogte van 14cm om stabiel neer te kunnen zetten terwijl je even uitrust of gewoon vanuit je tuin of balkon aan het kijken bent.
Twist up cup
Draai de cup naar buiten voordat je gaat kijken, het zachte rubber van de oculair is oogvriendelijk, dankzij de twist-up cup is de monoculair ook geschikt voor brildragers.
Inhoud verpakking:
Monokijker – statief – telefoonhouder – vezel lensdoekje – lenskappen – doos – tasje – handkoord -handleiding