SVBony – SV46P – Spotting Scope – ED Spotting Scope – 20-60×80 – FMC-lens – Waterdicht – Birdwatching Scope met camera-adapter – Geschikt voor sportschieten – Boogschieten – Maan – (compatibel met Nikon) – Verrekijkers – Telescopen en optiek

654,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Ervaar het ultieme in high-definition beelden met onze ED-spottingscope! Met extra low dispersion glas dat chromatische aberratie elimineert, levert deze scope een ongeëvenaarde resolutie en kleurgetrouwheid. Alle lenzen zijn volledig meerlaags gecoat en het zilvergecoate porroprisma reflecteert de maximale hoeveelheid licht om een helder, scherp gezichtsveld te bieden. Met een zoomvergroting van 20x-60x en een dubbel scherpstelsysteem kunt u eenvoudig langeafstandsdoelen vastleggen met fijne details. Bovendien kunt u met de meegeleverde camera-adapter snel overschakelen van observatie naar fotografie, waardoor deze telescoop perfect is voor zowel natuurliefhebbers als fotografen. En met zijn waterdichte en mistbestendige ontwerp kun je hem onder alle omstandigheden gebruiken zonder je zorgen te maken over schade.
Functies
ED-spotting-scope
Glas met extra lage dispersie
Helder scherp beeld
Camera-adapter
Spotting-scope met dubbele focus
High-Definition Beelden
Het gebruik van extra low dispersion glas in ED-spotting scopes resulteert in high-definition beelden met ultieme resolutie en kleurgetrouwheid. Dit betekent dat je beelden te zien krijgt met verbluffende helderheid, scherpte en levensechte kleuren.
Helder en scherp gezichtsveld
Alle lenzen in de ED-telescoop zijn volledig meerlaags gecoat en het prisma is verzilverd om een grote hoeveelheid licht te reflecteren, wat zorgt voor een helder, scherp gezichtsveld, zelfs bij weinig licht.
Veelzijdige camera-adapter
De SVBONY SV46P-camera-adapter voor spotting scopes is compatibel met Nikon SLR/DSLR-modellen, waardoor u gemakkelijk snel kunt schakelen tussen observatie en fotografie. Met deze adapter kunt u met gemak verbluffende foto’s maken van dieren in het wild, landschappen en andere verre objecten.
Dubbel focusmechanisme
Het dual focus mechanisme in ED-spotting scopes zorgt voor fijne focusaanpassing om gedetailleerde beelden te realiseren en een grover wiel om snel onderwerpen vast te leggen. De 20x-60x zoomvergroting maakt het gemakkelijk om in te zoomen op langeafstandsdoelen.
Prestaties bij alle weersomstandigheden
De ED-telescoop is ontworpen om betrouwbaar te presteren in alle weersomstandigheden. Het is waterdicht, met O-ringafdichtingen die voorkomen dat vocht, stof en vuil de scoop binnendringen. Bovendien voorkomt de nevelbestendige functie interne beslaan bij een breed temperatuurbereik, zodat u altijd een duidelijk zicht op uw onderwerp hebt.
Verpakkingsinhoud
1 x SV46P ED 20-60×80 Spotting Scope
1 x EV zachte draagtas
1 x lensdop
1 x Oculairdop
1 x Schoonmaakdoekje
1 x Instructieblad
Specificaties
Vergroting: 20x-60x
Objectiefdiameter: 80 mm
Pupilafstand: 4 mm – 1.3 mm
Oogafstand: 19.2 mm – 18 mm
Gezichtsveld: 105 ft – 51 ft @ 1000 yards
Korte scherpstelafstand: 9 meter
Prismacoating: FMC + Zilver
Lenscoating: Volledig multi-coated
Waterdicht: IPX7
Oculairtype: Twist-up
Netto gewicht: 1700 g
Afmetingen: 394 x 176 x 98 mm
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden