Vortex Diamondback HD 16-48x65 Spotting Scope
Vortex Diamondback HD 16-48×65 Spotting Scope
435,49 Meer informatie

Vortex Diamondback HD 16-48×65 Spotting Scope

435,49

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Beschrijving

De Vortex Diamondback HD 16-48×65 Spotting Scope is de herontworpen spotting scope van Vortex. De Scope is uitgerust met een 65mm objectief en in combinatie met verbeterde HD optiek wordt een helderheid gegarandeerd die nodig is om zelfs bij weinig licht bewegingen waar te nemen, of om een glimp uit dicht begroeide gebieden te ontdekken. De Diamondback HD 16-48×65 heeft alles wat een lange afstandsjager nodig heeft en blinkt uit in situaties met minder licht. Ook is de behuizing van de Diamondback HD 16-48×65 verbeterd waardoor deze nu een gestroomlijnd, slank en obstakelvrij model heeft. Daarvoor is bijvoorbeeld het scherpstelwiel ingebouwd in de behuizing.
Toepassing Vortex Diamondback HD 16-48×65 Spotting Scope De Diamondback HD 16-48×65 is de ideale scope voor de achterlandse jachtspotter die alle voordelen van een HD-optisch systeem wenst. Met een vergroot objectiefdiameter en de verbeterde vergrotingsopties, zorgt de nieuwe Diamondback HD voor een uitstekende balans tussen optische kwaliteit, grootte, gewicht en handzaamheid. De Spotting Scope is voorzien van een draaiwiel rondom de behuizing waarmee snel en nauwkeurig gefocused kan worden op het doelwit. Aan de voorzijde is de Diamondback HD voorzien van een geïntegreerde zonnekap welke in een handomdraai uitgeschoven kan worden om te voorkomen dat de zon het objectief binnen kan dringen. Ook zorgt deze zonnekap ervoor dat er geen regen en/of sneeuw op het objectief terecht kan komen. Zo ondervindt u geen hinder tijdens deze weersomstandigheden.
Leverbaar in twee varianten De Diamondback HD 16-48×65 Spotting Scope is er in twee varianten, dit model heeft een 45° inkijkhoek, waardoor op een ontspannen manier door het oculair gekeken kan worden. Dit model wordt veelal gebruikt op statief maar kan ook zonder gebruikt worden. Het model met een rechte inkijk wordt veelal gebruikt door spotters die niet gezien willen worden door het doel. In een liggende of geknielde houding is een spotting scope met een rechte inkijk ideaal om door te kijken. (Dit rechte model is te vinden in optionele accessoires)
Eigenschappen van de lenzen * HD Optisch Systeem; Geoptimaliseerd met geselecteerde glaselementen om een uitzonderlijke resolutie te leveren, chromatsiche aberratie te verminderen en een uitstekende kleurgetrouwheid, scherpte van rand tot rand en lichttransmissie te bieden. * Fully Multi-Coated lenzen; Anti reflecterende coatings op alle lucht/glasoppervlakken verbeteren de lichttransmissie voor meer helderheid bij weinig licht. * Armor Tek® coating, zorgt voor bescherming tegen krassen, olie en vuil.
Eigenschappen van de behuizing * Waterdichte O-ringafdichtingen voorkomen dat vocht, stof en vuil binnendringen voor betrouwbare prestaties in alle omgevingen. * Mistvrij; Argon-gasvulling voorkomt interne nevelvorming over een groot temperatuurbereik. * Schokbestendig; De robuuste constructie is bestand tegen stoten. * Rubberen pantser; Biedt een veilige, slipvrije grip en duurzame bescherming van buitenaf. Gebruiksvriendelijke functies * Verstelbare oogschelpen; Draai op en neer voor comfortabel kijken (met of zonder bril). * Ergonomische 360° Focus; Voor snelle en fijne aanpassing. * Draaibare statiefbevestigingsring; Maakt het mogelijk het oculair in een zijwaartse positie te draaien, waardoor de kijkhoek kan worden aangepast. * Arca-Swiss compatibel; Directe bevestiging op Arca-Swiss statiefkoppen zonder gebruik van extra wisselplaat. Ook geschikt voor 1/4 statiefkoppen. * Ingebouwd zonnescherm; Vermindert de schittering en beschermt de objectieflens tegen regendruppels en sneeuw.
Ongelimiteerde Levenslange VIP garantie VIP staat voor een Very Important Promise (bijzonder belangrijke belofte) aan u, onze klant. Wij zullen uw Vortex® product repareren in het geval dat het defect raakt. Als we uw product niet kunnen repareren, vervangen we het door een product dat in perfect werkende staat verkeert en in een gelijke of betere fysieke conditie is. De VIP-garantie dekt geen verlies, diefstal, opzettelijke schade of cosmetische schade die de prestaties van het product niet belemmert. (https://www.youtube.com/watch?v=9FAbsgCeI2c)
Levering: 1x Diamondback HD 16-48×65
1x 16-48x zoom oculair
1x Oculairdop
1x Objectiefdop
2x beschermdoppen
1x Neopreen hoes met afneembare delen
1x Lens reinigingsdoek
1x Handleiding (Engels)
Merk: Vortex Vergroting: 16x – 48x Diameter objectief: 65mm Lenstype: APO/HD Waterproof: Ja Gebruik: Reizen, Jagen, Vogels kijken, Vliegtuig spotten, Astronomie Uittredepupil: 4,06 (16x) ~ 1,35 mm (48x) Lenscoating: Fully Multi Coated Glasmateriaal: BaK-4 Kleur: Groen / Zwart Lengte: 36,20 cm Gewicht: 1412 gram Garantie: Levenslang VIP Garantie Lichtsterkte: 16,5 (16x) ~ 1,8 (48x) Schemergetal: 32,2 (16x) ~ 55,9 m (48x) Gezichtsveld op 1000m: 46,0 m (16x) ~ 22,0 (48x) Scherpstelling: Grof- en fijnafstelling Scherp vanaf: 1,8 meter