Vultus Spotting Scope – 20-60×80 – Monokijker Verrekijker – Monoculair met Statief – Vogelkijker Inclusief Handstrap – Verrekijker Vogelsspotten – Monokijker Verrekijker – Vultus Casus

199,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Houd jij ervan om in de natuur te zijn en alles te ontdekken wat de natuur jou te bieden heeft? Haal vanaf nu jouw favoriete object tot in detail dichtbij met deze Vultus Casus! Of het nu gaat om het spotten van snel bewegende objecten op meer dan 1000 meter of het bekijken van een lieveheersbeestje in de natuur, deze Vultus spotting scope kan het allemaal. Haar bak4 prisma en multi gecoate lens maakt deze spotting scope ideaal voor iedereen die ervan houdt om de wereld te ontdekken. Maar er zijn nog veel meer voordelen…
Kernmerken voor de Vultus Casus
Kenmerkend voor deze Vultus Casus is haar diversiteit in mogelijkheden en stevige, degelijke design. Doordat de spotting scope 20x tot 60x kan zoomen is het vrijwel geschikt voor ieder object (objecten extreem dichtbij daar gelaten). Door de 80mm lens is er veel lichtinval waardoor objecten duidelijk in beeld komen. Samen met het statief, de eenvoudige draagtas en haar nieuwe smartphone adapter zorgt dit ervoor dat deze spotting scope geschikt is voor vogelzoekers, jagers, natuur fanaten en reizigers.
Gebruiksvriendelijkheid staat centraal
Niets is zo vervelend dan een object goed in beeld te hebben en hem dan uit het oog te verliezen omdat de kijker niet meewerkt. Wij ervaarde deze problemen en dit is de reden dat onze Vultus Casus op 100% gebruikersgemak is ontwikkeld. De soepel bewegende delen voorkomen trillingen en de vernieuwde smartphone adapter is momenteel de meest gebruiksvriendelijke van de markt, waardoor je jezelf nooit meer zorgen hoeft te maken over het uit het oog verliezen van jouw object.
Andere voordelen:
Inzoomen tot in detail met de 20-60x vergroting – Door de ruime vergroting kun je objecten tot wel 5000 meter dichtbij halen en tot in detail bekijken. Hierdoor is hij geschikt voor zowel dichtbij als veraf.
80mm lens – Dit zorgt voor veel lichtinval, wat ervoor zorgt dat de objecten helder in beeld komen.
Water- en stofdicht – Wanneer het regent tijdens het wandelen hoef je je geen zorgen te maken over de monokijker door haar regenproef design. Daarnaast gaat deze spotting scope erg lang mee, omdat hij ook nog eens stofdicht is. Dit maakt hem geschikt voor ieder weer en iedere omgeving.
Bak4 prisma- Met een officieel Bak4 prisma in de lens, heeft deze spotting scope een enorm helder en duidelijk beeld. Andere productenten bouwen vaak een goedkoper bak4 prisma na, maar deze is niet bij benadering zo goed als een echt bak4 prisma.
ABS materiaal – ABS is een duurzaam en sterk materiaal en wordt daarom ook gebruikt voor producten waaraan hoge veiligheidseisen worden gesteld zoals bijvoorbeeld autobumpers of motorhelmen. Hierdoor is deze kijker extreem stevig en is hij valbestendig.
Zonnekap – Met de verstelbare zonnekap is de lichtinval altijd goed te regelen. Wanneer je bijvoorbeeld tegen de zon inkijkt kan de kap uitgeschoven worden waardoor het object wederom duidelijk in beeld gebracht kan worden.
Smartphonehouder
Sommige beelden zijn te mooi om slechts één keer te zien of om helemaal voor jezelf te houden. Daarom kan je door middel van de meest gebruiksvriendelijke smartphonehouder van de markt foto’s maken van alles dat je ziet. Bevestig de houder aan de spotting scope, en je smartphone aan de houder. Geschikt voor zowel Android telefoons als Iphones. Let wel op wanneer je dubbele telefooncamera’s hebt. Zorg ervoor dat de hoofdcamera voor de spotting scope bevestigd zit. Zo bewaar je elke herinnering en kan je deze altijd met je vrienden delen.
Inclusief draagtas
De spotting scope komt met een stevige draagtas die om je schouder is te slaan. Zo kun je hem snel inpakken en meenemen! Dit maakt deze Vultus Casus perfect voor reizen en lange wandeltochten. Daarnaast is deze Vultus Casus relatief weer klein te maken waardoor hij makkelijk op te bergen is.
Garantie
Heb je enige problemen met deze Vultus Casus, dan lossen wij deze problemen graag samen op. Is de Vultus Casus, om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren uiteraard helemaal gratis.
Kies vandaag nog voor de kijkers van Vultus en geniet morgen al van het verbreden van jouw horizon!
Vultus. Broaden Your Horizon.