Wonderly Monoculair Verrekijker - Spotting Scope met Night Vision - Vogelkijker met Video Foto en 8GB SD - Camouflage 5X en 8X
Wonderly Monoculair Verrekijker – Spotting Scope met Night Vision – Monokijker met Video Foto en 8GB SD – Camouflage 5X en 8X

Wonderly Monoculair Verrekijker – Spotting Scope met Night Vision – Monokijker met Video Foto en 8GB SD – Camouflage 5X en 8X

328,89

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Bent u een natuurliefhebber!? Dan is deze Monoculair Verrekijker zeker wat voor u! Deze Spotting Scope met night vision zorgt ervoor dat u in dag en nacht van uw omgeving kunt genieten. U kunt dit apparaat gebruiken als Vogelkijker of voor andere prachtige dingen buiten. Wilt u dit ook met vrienden en familie kunnen delen? Dan kan dat zeker hiermee, door de ingebouwde video- en fotocamera! Op het schermpje kunt u zien hoe deze geworden zijn!
Plus- en minpunten + Hoge kwaliteit
+ Opladen met bijgeleverde kabel en adapter
+ Oplaadbare batterij inbegrepen
+ SD-Kaart inbegrepen
+ Geschikt in de regen door IPx4 rating
– Je ziet niks onderwater
Specificaties Kleur: Camouflage
Optische Zoom: 5X
Digitale Zoom: 8X
Maat: 17.8*7.2*7.8 cm
Scherm: Ja
Resolutie Video: 720P
Resolutie Foto: 1280 x 1024
Werking Haal de monoculair verrekijker uit de verpakking en stop de batterij en SD-Kaart erin. Zet het apparaat aan en gebruik de knoppen bovenop om te fotograferen, filmen of de nachtvisie aan te zetten. Laad het apparaat op als deze leeg is met de bijgeleverde kabel en adapter.
Weten waarom deze Wonderly Monoculair Verrekijker de bestseller is? Voor dag en nacht
Door de ingebouwde night vision kunt u overdag en in de nacht perfect de natuur zien.
Maak video’s en fotos
De monoculair verrekijker heeft een optie waarmee u precies kan opnemen wat u ziet. Deel het simpel met famlie en vrienden door er een SD-kaartje in te stoppen en die in uw computer of telefoon te stoppen.
Gemaakt voor lang gebruik
De batterij gaat lekker lang mee, want u wilt natuurlijk niet dat u precies het perfecte kiekje in beeld heeft en dat dan precies de verrekijker uitvalt. Dit zou zonde zijn. De batterij gaat dus makkelijk de hele dag mee. Bij duurzaam gebruik kan dit oplopen tot de 3 dagen.
Ruime Ervaring met Monoculaire Verrekijkers! Wij werken al geruime tijd in de monoculair verrekijker branche en hebben daarom een zeer uitgebreide kennis van eisen waaraan een kwalitatief goede monoculair verrekijker moet voldoen. Kwaliteit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van deze monoculair verrekijker.
Inhoud van uw bestelling
1x Wonderly Monoculair Verrekijker
1x Adapter
1x USB-Kabel
1x 8GB SD-Kaart
1x Pouch
1x Oplaadbare Batterij 1300 mAh
1x Schoonmaakdoekje
1x Handleiding
Koop nu deze Wonderly Monoculair Verrekijker, zodat u de natuur en dieren kan zien en fotografen als nooit tevoren!