Wonderly Monoculair Verrekijker - Spotting Scope Professioneel - Monokijker en Telefoonhouder - 25-75x70
Wonderly Monoculair Verrekijker – Spotting Scope Professioneel – Monokijker en Telefoonhouder – 25-75×70

Wonderly Monoculair Verrekijker – Spotting Scope Professioneel – Monokijker en Telefoonhouder – 25-75×70

258,79

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Houdt u ervan om er lekker op uit te gaan in de natuur? Dan ziet u vast wel eens iets wat u wat groter wilt zien in de verte. Een dier of een mooi landschap. Deze Professionele Monoculair Verrekijker zorgt ervoor dat u 25-75x kunt inzoomen. We hebben er nu ook een telefoonhouder bij gedaan, zodat u heel simpel met uw telefoon een foto kan maken van het ingezoomde beeld. Zo is het beeld niet alleen voor nu en u, maar voor altijd en voor al uw vrienden en familie. De Spotting Scope zoomt wel 25-75×70 in. Met het statief op ooghoogte heeft u het perfecte beeld overal waar u bent! De Monokijker komt Tijdelijk met een Gratis Tas, zodat u deze simpel kunt meenemen en de kijker nooit zal beschadigen. Het perfecte pakketje dus!
Plus- en minpunten + Perfect zicht, zelfs jouw telefoon!
+ IP65 waterdicht en stofdicht
+ Ook zicht in donkere situaties door de grote 70 mm lens
+ Statief is ook geschikt voor een camera
– Niet voor onderwater
Specificaties Zoom: 25x-75x
Uittredepupil: 3.25 mm
Maat: 10.1*12.9*40.6 cm
Optisch design: Porro
Glas prisma: Bak4
Lens diameter: 70 mm
Waterdichtheid: IP65
Waarom is deze Wonderly Monoculair Verrekijker de bestseller? Inclusief hoog statief en tijdelijk een gratis draagtas
Een verrekijker in uw hand houden is natuurlijk heel onhandig als u heel ver inzoomt. Zo trilt het beeld en is het niet optimaal. Ook als u in de verte iets wilt laten zien aan een vriend of familie, weet diegene allang niet meer waar het was zonder statief. Om deze twee dingen tegen te gaan hebben wij een goed en hoog statief toegevoegd. Als extraatje zit er nu tijdelijk een gratis draagtas bij, zodat de kijker heel makkelijk is mee te nemen en niet beschadigd.
Professioneel zicht en Fotografeerbaar met uw telefoon!
De professionele spotting scope is uitgerust met een Bak4 Porro prisma. Dit is een hele goede prisma op de markt, die ervoor zorgt dat uw beeld er perfect uitziet. Het prisma geeft u ook de grote inzoom range van wel 25-75x. Dit goede zicht kunt u nu ook fotograferen met uw telefoon door de meegeleverde telefoonhouder, die perfect aansluit op de lens.
Zonnescherm tegen overbelichting en grote lens tegen te weinig licht
Op de rand van de lens zit een overdekkende rand, die ervoor zorgt dat er geen zonlicht direct in uw oog komt te schijnen. Zo heeft u altijd een goed belicht beeld als u over de horizon kijkt. De lens van wel 70 mm zorgt ervoor dat er hartstikke veel licht binnenvalt. Zo ziet u tijdens de schemer nog steeds perfect wat u wilt zien.
Werking Haal de twee covers van de kijker af. Zet de monoculair verrekijker op de gewenste plek. Kijk door de kijker heen en stel deze scherp door aan de wieltjes te draaien. Geniet lekker van uw omgeving en de natuur! Wilt u het beeld opslaan? Zet uw telefoon dan in de standaard en maak er simpelweg een fotootje van. Vergeet niet de twee covers er weer terug op te doen. Als u klaar bent stopt u de kijker netjes in de tas, zodat deze niet beschadigd.
Ruime Ervaring met Monokijkers! Wij werken al geruime tijd in de spotting scope branche en hebben daarom een zeer uitgebreide kennis van eisen waaraan een kwalitatief goede monokijker moet voldoen. Kwaliteit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van deze monoculair verrekijker.
Inhoud van uw bestelling
1 × Wonderly Monoculair Verrekijker
1 × Telefoonhouder
1 × Gratis Draagtas
1 × Hoge statief op Ooghoogte
1 × Lens cover
1 × Oculair cover
1 × Lens Schoonmaakdoekje
1 × Handleiding
Deze Professionele Monoculair Verrekijker laat u op een ander niveau genieten van uw omgeving, bestel vandaag nog! Dan heeft u hem alvast wanneer u erop uit gaat!