Wonderly Monoculair Verrekijker - Spotting Scope Professioneel - Monokijker met Statief en Tijdelijk Gratis Tas - 25-75x70
Wonderly Monoculair Verrekijker – Spotting Scope Professioneel – Monokijker met Statief en Tijdelijk Gratis Tas – 25-75×70

Wonderly Monoculair Verrekijker – Spotting Scope Professioneel – Monokijker met Statief en Tijdelijk Gratis Tas – 25-75×70

248,99

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Houdt u ervan om er lekker op uit te gaan in de natuur? Dan ziet u lijkt mij wel eens iets wat u nou eens wat groter wilt zien in de verte. Een dier of een mooi landschap. Deze Professionele Monoculair Verrekijker zorgt ervoor dat u 25-75x kunt inzoomen. De Spotting Scope zoomt wel 25-75×70 in. Met het statief heeft u een beeld dat u aan al uw familie en vrienden kunt laten zien en ook nog eens zonder enkele trilling in het beeld. De Monokijker komt Tijdelijk met een Gratis Tas, zodat u deze simpel kunt meenemen en de kijker nooit zal beschadigen. Het perfecte 3 in 1 pakketje dus!
Plus- en minpunten + Perfect zicht
+ IP65 waterdicht en stofdicht
+ Ook zicht in donkere situaties door de grote 70 mm lens
– Niet voor onderwater
Specificaties Zoom: 25x-75x
Uittredepupil: 3.25 mm
Maat: 10.1*12.9*40.6 cm
Optisch design: Porro
Glas prisma: Bak4
Lens diameter: 70 mm
Waarom is deze Wonderly Monoculair Verrekijker de bestseller? Inclusief statief en tijdelijk een gratis draagtas
Een verrekijker in uw hand houden is natuurlijk heel onhandig als u heel ver inzoomt. Zo trilt het beeld en is het niet optimaal. Ook als u in de verte iets wilt laten zien aan een vriend of familie, weet diegene allang niet meer waar het was zonder statief. Om deze twee dingen tegen te gaan hebben wij een goed statief toegevoegd. Als extraatje zit er nu tijdelijk een gratis draagtas bij, zodat de kijker heel makkelijk is mee te nemen en niet beschadigd.
Professioneel zicht
De professionele spotting scope is uitgerust met een Bak4 Porro prisma. Dit is een hele goede prisma op de markt, die ervoor zorgt dat uw beeld er perfect uitziet. De prisma geeft u ook de grote inzoom range van wel 25-75x.
Zonnescherm tegen overbelichting en grote lens tegen te weinig licht
Op de rand van de lens zit een overdekkende rand, die ervoor zorgt dat er geen zonlicht direct in uw oog komt te schijnen. Zo heeft u altijd een goed belicht beeld als u over de horizon kijkt. De lens van wel 70 mm zorgt ervoor dat er hartstikke veel licht binnenvalt. Zo ziet u tijdens de schemer nog steeds perfect wat u wilt zien.
Werking Haal de twee covers van de kijker af. Zet de monoculair verrekijker op de gewenste plek. Kijk door de kijker heen en stel deze scherp door aan de wieltjes te draaien. Geniet lekker van uw omgeving en de natuur! Vergeet niet de twee covers er weer terug op te doen. Als u klaar bent stopt u de kijker netjes in de tas, zodat deze niet beschadigd.
Ruime Ervaring met Monokijkers! Wij werken al geruime tijd in de spotting scope branche en hebben daarom een zeer uitgebreide kennis van eisen waaraan een kwalitatief goede monokijker moet voldoen. Kwaliteit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van deze monoculair verrekijker.
Inhoud van uw bestelling
1x Wonderly Monoculair Verrekijker
1x Gratis Draagtas
1x Statief
1x Lens cover
1x Oculair cover
1x Lens Schoonmaakdoekje
1x Telefoon adapter
1x Handleiding
Koop nu deze Professionele Monoculair Verrekijker en observeer de omgeving nu in het mooiste detail wat u kunt krijgen!