AYOO® Telescoop – Sterrenkijker – 250X Zoom – Volledige set – Smartphone Houder – Verstelbaar Statief – Draagtas – 80/500mm

99,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Ben jij een ervaren astronoom die graag naar boven kijkt? Of ligt jouw interesse dichterbij huis en kijk je graag naar de natuur? In beide gevallen helpt de zeer volledige AYOO 80/500 telescoop bij jouw ontdekkingsreis!
Zeer volledig uitgerust
De sterrenkijker wordt geleverd in een set, die veel meer bevat dan alleen een telescoop. Zo ontvang je drie standaard lenzen (25mm, 10mm en 6mm) en een 3x barlow lens, die zorgt voor een extra grote vergroting. Ook bevat de set een finder scope die helpt bij het vinden van planeten en objecten. Naast de verschillende lenzen wordt deze telescoop set geleverd met een smartphonehouder. Wanneer je jouw telefoon hierin plaatst maak je eenvoudig de mooiste foto’s van de sterren en planeten waar je op dat moment naar kijkt. Uiteraard wordt dit alles compleet gemaakt door een stevig statief. De telescoop kan eenvoudig op het statief wordt geplaatst, die ook nog eens in hoogte verstelbaar is. Dit alles kan gemakkelijk en veilig worden opgeborgen in de meegeleverde opbergtas.
Haarscherp sterrenkijken
De AYOO 80/500mm sterrenkijker beschikt over speciale FMC gecoate lenzen, die zorgen voor haarscherp beeld. De combinatie van een kwalitatief hoogwaardige coating, en een lens van 80mm, zorgen voor verbluffende kwaliteit. De 80/500mm biedt een zoom van 250X waardoor je de objecten scherp en van dichtbij kunt zien.
Eenvoudig in gebruik
Uiteraard moet je iedere sterrenkijker in het begin leren kennen. Maar bij de eerste keer merk je al dat de sterrenkijker eenvoudig in gebruik is. Met behulp van de meegeleverde Nederlandstalige gebruikershandleiding zet je de onderdelen in de juiste volgorde op de kijker. Het stabiele aluminium statief is eenvoudig aan de onderzijde van de kijker te bevestigen.
Multifunctioneel statief
Het statief waar de telescoop op kan worden geplaatst kent een slim ontwerp. Zo is het statief in hoogte verstelbaar waardoor de telescoop zowel staand als zittend kan worden gebruikt. Ideaal wanneer je er geen genoeg van kunt krijgen. Daarnaast kan de telescoop 360º draaien en 180º verticaal gedraaid worden.
Nederlandse handleiding
De set bevat een Nederlandstalige gebruikershandleiding. De combinatie van het slimme ontwerp van de telescoop en bijbehorende accessoires zorgen ervoor dat het eenvoudig te installeren is. Je hebt voor de installatie dan ook geen gereedschap nodig waardoor hij geschikt is voor volwassenen en kinderen.
Smartphone Houder
Met smartphone houder maak je eenvoudig de mooiste foto’s van de sterren en planeten voor de lens. De smartphonehouders is universeel en geschikt voor de meeste mobiele telefoons. Zowel Android als Iphone toestellen met een maximale breedte van 8,5 centimeter passen in de houder. Bevestig de houder eenvoudig aan het oculair en laat familie en vrienden meegenieten van de door jou gemaakte foto’s!
Multifunctioneel en voor iedereen
De AYOO 80/500mm telescoop is niet alleen geschikt voor het kijken naar het heelal, hij wordt ook veel gebruikt voor het observeren van landschappen en natuurgebieden. Doordat de telescoop horizontaal en verticaal kan bewegen kun je moeiteloos vooruit en omhoog kijken. Daarbij is deze sterrenkijker ruim uitgerust, maar eenvoudig in gebruik. Wanneer je de meegeleverde Nederlandstalige handleiding de eerste keer goed doorneemt, is het daarna een fluitje van een cent. Dit maakt deze sterrenkijker geschikt voor het hele gezin.
100% klanttevredenheidsgarantie
Bij AYOO streven wij altijd naar 100% klanttevredenheid. Wij zijn dan ook erg trots op onze winkelbeoordeling. Mocht je vragen hebben over het product, stuur dan gerust een bericht naar Bol Support en wij beantwoorden jouw vraag altijd binnen 24 uur. Is het product niet naar wens of werkt het niet naar behoren? Bij ons kun je binnen 30 dagen altijd volledig kosteloos annuleren en retourneren. Daarnaast bieden we altijd een onvoorwaardelijke garantie van 12 maanden!
Voordelen sterrenkijker
✓ 250X zoom
✓ Gecoate optiek voor extreem helder beeld
✓ Drie oculairs
✓ Meegeleverde draagtas
✓ Aluminium statief
✓ Red Dot finder
✓ Smartphone houder
✓ Nederlandstalige handleiding
Specificaties
➤ Afmetingen: 80×13.5x28cm
➤ Gewicht: 5kg
➤ Kleur: Wit
Gebruikers Waarschuwing
Bij gebruik van de telescoop nooit direct naar de zon kijken. Dit kan onherstelbare oogschade tot gevolg hebben.