AYOO® Telescoop - Sterrenkijker - Sterrenkijker Telescoop - Volledige Set - Verstelbaar Statief - Finder Scope - 350X Zoom - 60/900mm
AYOO® Telescoop – Sterrenkijker – Sterrenkijker Telescoop – Volledige Set – Verstelbaar Statief – Finder Scope – 350X Zoom – 60/900mm

AYOO® Telescoop – Sterrenkijker – Sterrenkijker Telescoop – Volledige Set – Verstelbaar Statief – Finder Scope – 350X Zoom – 60/900mm

89,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Vraag jij je altijd al af hoe planeten, sterren en de maan er van dichtbij uitzien? Zou je ze graag eens van dichtbij bekijken en ben je opzoek naar jouw eerste telescoop? De 60/900 AYOO sterrenkijker zorgt voor haarscherpe beelden en is uitermate geschikt voor de beginnende Astronoom!
Zeer compleet en ideaal voor beginners
Elke sterrenkijker is anders en iedereen heeft zijn eigen wensen wensen. Van de meest uitgebreide sets tot een losse telescoop. In de AYOO 60/900 telescoopset komt dit allemaal samen. Deze set heeft alles wat je nodig hebt, maar is toch eenvoudig in gebruik. Met behulp van de meegeleverde Nederlandstalige gebruikershandleiding zet je alle onderdelen eenvoudig in de juiste volgorde op de kijker. Plaats tot slot het statief onder de sterrenkijker en je bent klaar voor jouw reis door het helal.
Zeer volledig uitgerust
De sterrenkijker wordt geleverd in een set, die veel meer bevat dan alleen een telescoop. Zo ontvang je drie standaard lenzen (25mm, 10mm en 6mm) en een 3x barlow lens, die zorgt voor een extra grote vergroting. Ook bevat de set een finder scope die helpt bij het vinden van planeten. Naast de verschillende lenzen wordt deze telescoop set geleverd met een smartphonehouder. Wanneer je jouw telefoon hierin plaatst maak je eenvoudig de mooiste foto’s van de sterren en planeten waar je op dat moment naar kijkt. Uiteraard wordt dit alles compleet gemaakt door een stevig statief. De telescoop kan eenvoudig op het statief wordt geplaatst, die ook nog eens in hoogte verstelbaar is. Dit alles kan gemakkelijk en veilig worden opgeborgen in de meegeleverde opbergtas.
Haarscherp sterrenkijken
De AYOO 60/900mm sterrenkijker beschikt over speciale FMC gecoate lenzen, die zorgen voor haarscherp beeld. De combinatie van een kwalitatief hoogwaardige coating, en een lens van 90 mm, zorgen voor verbluffende kwaliteit. De 60/900mm biedt een zoom van 350X waardoor je de objecten scherp en van dichtbij kunt zien.
Multifunctioneel statief
Het statief waar de telescoop op kan worden geplaatst kent een slim ontwerp. Zo is het statief in hoogte verstelbaar waardoor de telescoop zowel staand als zittend kan worden gebruikt. Ideaal wanneer je er geen genoeg van kunt krijgen. Daarnaast kan de telescoop 360º draaien en 180º verticaal gedraaid worden.
Nederlandse handleiding
De set bevat een Nederlandstalige gebruikershandleiding. Je hebt voor de installatie geen gereedschap nodig waardoor hij geschikt is voor volwassenen en kinderen.
Smartphone Houder
Met smartphone houder maak je eenvoudig de mooiste foto’s van de sterren en planeten voor de lens. De smartphonehouders is universeel en geschikt voor de meeste mobiele telefoons. Zowel Android als Iphone toestellen met een maximale breedte van 8,5 centimeter passen in de houder. Bevestig de houder eenvoudig aan het oculair en laat familie en vrienden meegenieten van de door jou gemaakte foto’s!
Multifunctioneel en voor iedereen
De AYOO 60/900 telescoop is niet alleen geschikt voor het kijken naar het heelal, hij wordt ook veel gebruikt voor het observeren van landschappen en natuurgebieden. Doordat de telescoop horizontaal en verticaal kan bewegen kun je moeiteloos vooruit en omhoog kijken. Daarbij is deze sterrenkijker ruim uitgerust, maar eenvoudig in gebruik. Wanneer je de meegeleverde Nederlandstalige handleiding de eerste keer goed doorneemt, is het daarna een fluitje van een cent. Dit maakt deze sterrenkijker geschikt voor het hele gezin.
100% klanttevredenheidsgarantie
Bij AYOO streven wij altijd naar 100% klanttevredenheid. Wij zijn dan ook erg trots op onze winkelbeoordeling. Mocht je vragen hebben over het product, stuur dan gerust een bericht naar Bol Support en wij beantwoorden jouw vraag altijd binnen 24 uur. Is het product niet naar wens of werkt het niet naar behoren? Bij ons kun je binnen 30 dagen altijd volledig kosteloos annuleren en retourneren. Daarnaast bieden we altijd een onvoorwaardelijke garantie van 12 maanden!
Voordelen sterrenkijker
✓ 350x zoom
✓ Gecoate optiek voor extreem helder beeld
✓ Drie oculairs
✓ Aluminium statief
✓ Finder scope
✓ Smartphone houder
✓ Nederlandstalige handleiding
Specificaties
➤ Afmetingen: 86x34x50cm
➤ Gewicht: 3.2kg
➤ Kleur: Wit
Gebruikers Waarschuwing
Bij gebruik van de telescoop nooit direct naar de zon kijken. Dit kan onherstelbare oogschade tot gevolg hebben.