Bluemay Telescoop - Travel Bag - Draadloze Camera - Telefoon Adapter
Bluemay Telescoop – Travel Bag – Draadloze Camera – Sterrenkijker-Telefoon Adapter

Bluemay Telescoop – Travel Bag – Draadloze Camera – Sterrenkijker-Telefoon Adapter

99,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

De beste telescoop voor kinderen en beginners!
De Bluemay Telescoop voldoet aan alle behoeften van beginners die aan het begin staan van hun astronomische reis! Of het nu gaat om het ’s nachts kijken naar de sterren en de maan of het observeren van de verschillende planeten, met de Bluemay Telescoop wordt het allemaal werkelijkheid.
➤ 15X-150X hoge vergroting – De telescoop is uitgerust met een 3x Barlow-lens en twee oculairs, H20mm en H6mm, zodat je een vergroting kunt krijgen van 15X tot 150X. Het volledig meervoudig gecoate optische glas met hoge transmissie zorgt voor verbluffende beelden met verhoogde helderheid en duidelijkheid.
➤ Verstelbaar statief – Met een verstelbaar statief kan de telescoop in hoogte worden versteld van 40cm tot 120 cm en kan deze zich aanpassen aan verschillende kijkposities. Gemaakt van hoogwaardige aluminiumlegering met een antislip ontwerp dat licht en toch erg stevig is, is het eenvoudig met u mee te nemen.
➤ Eenvoudig in te stellen – Onze draagbare reistelescoop kan snel worden opgezet zonder extra hulpmiddelen, de telescoop is ontworpen zodat ook beginners eenvoudig uit te voeten kunnen met de telescoop. Verder is de refractor-telescoop ontworpen met een schroef die gemakkelijk kan worden versteld.
➤ Draadloze afstandsbediening – De telescoopset bevat een universele smartphone-adapter en een draadloze camera-afstandsbediening om geweldige foto’s te maken en te delen met jouw naasten.
➤ Geweldige cadeau-ideeën – De telescoop kan worden gebruikt om de maan en heldere planeten te observeren, maar is ook geschikt voor het bekijken van dieren in het wild bij daglicht. Het is een cadeau voor kinderen of beginnende astronomen.
Bluemay Telescoop
Voor het eerst kennis maken in de astronomie kan een overweldigende ervaring zijn. Te ingewikkelde telescopen, verborgen functies en verwarrende accessoires maken het proces om aan de slag te gaan alleen maar moeilijker. Een balans tussen prijs en kwaliteit zijn twee van de belangrijkste aspecten waarmee u rekening moet houden voordat u een telescoop aanschaft. De Bluemay telescoop slaagt erin om precies dat te doen – Een betaalbare telescoop met een hoogwaardige kwaliteit.