Bolke® - Deluxe Carbon Telescoop - 70 mm diafragma 400 mm AZ-montage - astronomische telescoop voor beginners - telescoop met afstandbesturing en reistas
Bolke® – Deluxe Carbon Telescoop – Sterrenkijker voor Kinderen – 70 mm Driafragma en 400 mm AZ-montage – Astronomie voor Beginners

Bolke® – Deluxe Carbon Telescoop – Sterrenkijker voor Kinderen – 70 mm Driafragma en 400 mm AZ-montage – Astronomie voor Beginners

99,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

De maan, ze straalt altijd zo mooi, maar hoe ziet ze er van dichtbij uit? Of sterren die mooi blinken in de lucht. Het universum ontdekken wordt voortaan erg simpel en interessant met de Bolke® Deluxe Carbon Telescoop. Kom tot leven in de avond en laat een nieuwe wereld voor je open gaan.
Ben jij ook zo nieuwsgierig naar het universum? Het maakt niet uit hoe oud je bent, met onze Bolke® Deluxe Carbon Telescoop zie je planeten, de maan, de sterren en vele andere objecten van dichtbij. Zet hem op het statief en mede door onze kwaliteit materialen, een hoge vergroting en verschillende lenzen komt jouw wondere wereld tot werkelijkheid.
Jouw voordelen:
Een prachtig zicht – Het 400 mm brandpuntsafstand, de 70 mm diafragma en de volledig gecoate optische glazen zorgen voor het perfecte zicht en beschermt de ogen.
Hoge vergroting – Door onze verschillende lenzen met daarin meerdere vergroting krachten wordt er gezorgd voor een duidelijk beeld
Draagbaar en stabiel – De Bolke® Deluxe Carbon Telescoop wordt geleverd inclusief statief en draagtas.
Op afstand te bedienen – Door middel van de meegeleverde afstandsbediening maak jij gemakkelijk een foto die wordt geüpload naar jouw telefoon.
Meerdere lenzen
De Bolke® Deluxe Carbon Telescoop laat jouw prachtige objecten zien van dichtbij, helpt jou een object te lokaliseren en biedt verschillende kijk opties. In de verpakking krijg je twee vervangbare oculairs en een 3x Barlow lens. Een Barlow lens verdrievoudigt de vergroting kracht van elk oculair. Daarbij krijg je nog een 5×24 zoeker scope met een dradenkruis wat het makkelijk maakt objecten te lokaliseren. Deze opties zijn erg makkelijk te verwisselen en te bedienen waardoor de telescoop aantrekkelijk is voor de kinderen. Zij zullen zich urenlang vermaken door al het moois uit het universum.
Neem hem altijd mee
Hoe leuk is het om in een mooi grasveld, op het strand of op vakantie in de avond te genieten van een heldere lucht. Onze telescoop geeft jouw nog een extra beleving aan dit moment. Door de meegeleverde draagtas neem je de telescoop overal eenvoudig mee naar toe en door het statief bekijk jij de lucht in allerlei soorten kijkposities. Het statief is ook heel makkelijk in hoogte aan te passen. De telescoop is hierdoor voor iedereen goed bruikbaar, van nog jonge kinderen tot gevorderde astronomen.
Van jong tot oud
Of je nou een beginner bent, het voor je kind wilt kopen of al jaren een telescoop gebruikt, onze Bolke® Deluxe Carbon Telescoop is voor iedereen geschikt. De telescoop is makkelijk bestuurbaar, op verschillende manieren in te stellen en in hoogte aanpasbaar. Dit maakt ons product bijzonder. Daarnaast is ons product gemaakt van carbon, wat het product sterk, maar toch licht maakt om mee te nemen. Carbon is namelijk wel 5x zo sterk als staal, maar wel veel lichter dan staal. Alleen het beste van het beste!
Eigenschappen van de Bolke® Deluxe Carbon Telescoop
70 mm diafragma
400 mm brandpuntsafstand
3x Barlow lens
2x vervangbare oculair
5×24 zoeker scope
Carbon materiaal
Inclusief statief en draagtas
Inclusief afstandsbediening
100% Tevredenheidsgarantie
Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven ernaar iedereen optimaal te kunnen helpen. Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Wij kijken graag samen naar een gepaste oplossing.
Is de Deluxe Carbon Telescoop, om wat voor reden dan ook, toch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.
Bestel vandaag nog de Deluxe Carbon Telescoop en geniet van alles in het universum!